Csövi urak!Van egy KTM sx125em eladó,2004es sérülésem miatt adom el,zsir a vas,csak a térdem van rotyon.Ha tudtok rá valakit szolhatnátok.Kösszz,ja az ára ami irányár 650.000.-
gyertyát mikor mien időközönként kell cserélni?
én is mint szerintem mindenki más ngk-t használok és már amióta nálam van a moci(egy fél éve) azóta már a 2000.km -t taposom vele
kérdezgess körbe akit ismersz és összerakhatod magadnak az infót.
Faszság, de ebből lehet tanulni, nem a más faszságából legjobban. Én autószerelőként is követtem el olyanokat, amit hallottam, hogy vigyázzak. Nem vigyáztam- megtanultam. Gyorsan, maradandóan. Te se fogsz többet ilyet csinálni..
figyu nálam nagyobb hülyeséget biztosan nem csinált senki mert én a hülye fejemmel megvettem a tök jó vacsi új valvolin 10w40 es motor oilt és elkezdtem bele tölteni a blokkba anélkül hogy leengedtem volna na amior kivittem egy körre észrevettem hogy a hátsó telónál foik ki a blokkól az oil és már el is vitem a szerelőhöz aki jól leugatott hogy hogy a picsába nem lehet leengedni az oilt
aztán én is elgondolkoztam hogy mekkora egy balfasz voltam hogy hogyan képzelhettem azt hogy eltünik belőle az oil vagy mi? de aztán semmi sem lett belőle és ez a lényeg
azóta nem naon merek rajta semmit sem csinálni amiben nem vok biztos hogy jó lene
az mi aza anívó csavar? nem az ahol a oldal blokkon a legalsó vagy akörüli csavar és ha azt megengeded és akkor amikor már nem foik belőle az oil akkor jó a mociba az oil szint?
Viszont nem akarok Tokyo-ba járni alkatrészért.
meek csöcs
én is mint szerintem mindenki más ngk-t használok és már amióta nálam van a moci(egy fél éve) azóta már a 2000.km -t taposom vele
Faszság, de ebből lehet tanulni, nem a más faszságából legjobban. Én autószerelőként is követtem el olyanokat, amit hallottam, hogy vigyázzak. Nem vigyáztam- megtanultam. Gyorsan, maradandóan. Te se fogsz többet ilyet csinálni..
aztán én is elgondolkoztam hogy mekkora egy balfasz voltam hogy hogyan képzelhettem azt hogy eltünik belőle az oil vagy mi? de aztán semmi sem lett belőle és ez a lényeg
azóta nem naon merek rajta semmit sem csinálni amiben nem vok biztos hogy jó lene
Kawánál jó, ott van kis ablak
te vagy már a motorszerelőm lelkiekben