Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémen is a bal szár folyik ez vmi betegség
3. lehetőség?
szerintem nem rosszi józsika crje...tegnap berúgtam meg minden,könnyen,szépen indul,semmi gond nincs vele,teló is jó kemények,egyedül a bal szár folyik...
jó enyhe túlzás csak nemvágom mi legyen mert mind2 gép kurvára tetszik...
és mind2 mellett szólnak érvek...
elkapkodni meg nem akarom szóval a jövöhéten ezt el kéne döntenem
benzinkut akkor neked soha nem lesz 25ösönél nagyobb verdád mert sokat eszik?
szard le szerintem.....
ebbe igazad van de akkor lenullázom teljesen a számlámat... ami sohasem jó... akármi közbejöhet...

itt egyedül a lóvé a gond.... mert teszem aszt megcsinálom a KTM et kijön 475 be és kezdhetek megin dolgozni mint állat hogy legyen pénzen....
a hondán meg szezon végén túl tudok adni
én beszéltem vele és vhogy úgy jött le hogy 350 nem a vége... de 20k nem veszek össze vele
és mind2 tulaj igazolni tudja hogy mik lette benne cserélve és mikor...
a ktm csak endurozásra használt, a honda is csak hobbyként.

a honda baja hogy a 4 est kidobja: 12k 1 db fogaskerék, de gondolom párban kell cserélni+ telószimeringek 2200Ft+tömítések 6250Ft---- összesen legyen durván 35k ha az oljajt is beleszámolom.
KTM: kuplung . 26k, központi rugostag 12k, gumik 21k, tömítések 6250, dugó 27k, váltókar- faszomtudjamennyi---- ez is durván számolva egy 100 as

mi a fasz legyen?

gondoltam arra hogy a Hondát pöpecül megcsinálni, nyáron használni, ősszel meg eladni?!
Ha a KTM et meg ha megcsinálom akkor lesz egy pöpec motorom 1 évig legalább de egy benzinkutat kell utánnakötni és kurvasok meló van vele.
szerintem a ktm (hondád megint nyüstölöd egy fél éivg aztán már tutira kicsi lesz a 250-esre meg most költessz 100ropit tudod,hogy legalább fasza és eröben is ott van
Tsaó. Gondolkodom a vason, következő 7en lehet megnézem.
Csak eddig van már elég sok autó kettőnknek (3), következő 7en elviszik az egyiket, utána hívlak.
ne 330azz...350 inkább,nekem annyit mondott én cask mondtam h talán 330..
ktm az 250 es...
na most szerintetek mi legyen? a honda 330 ért vagy a ktm 370 ért?
mind2 re kell költeni...

a hondára 30-35k t
a ktm re egy 100 ast....

várom a válaszokat... mert kurvára nem tudom
köszi Ádi
amúgy jóreggelt
nekem van av.
www.hasznaltmotorok.hu és itt van adásvételi...
nekem van adásvételim..ha még aktuális
Te sem alszol?
MX 2, mit akarsz eladni 269-ért?
na jó8
nem kispályás..... de azé befigyelt 1 2 cikkcakk az útom
hát nekem nyárra kéne egy ilyen