szerintem nem rosszi józsika crje...tegnap berúgtam meg minden,könnyen,szépen indul,semmi gond nincs vele,teló is jó kemények,egyedül a bal szár folyik...
jó enyhe túlzás csak nemvágom mi legyen mert mind2 gép kurvára tetszik...
és mind2 mellett szólnak érvek...
elkapkodni meg nem akarom szóval a jövöhéten ezt el kéne döntenem
ebbe igazad van de akkor lenullázom teljesen a számlámat... ami sohasem jó... akármi közbejöhet...
itt egyedül a lóvé a gond.... mert teszem aszt megcsinálom a KTM et kijön 475 be és kezdhetek megin dolgozni mint állat hogy legyen pénzen....
a hondán meg szezon végén túl tudok adni
és mind2 tulaj igazolni tudja hogy mik lette benne cserélve és mikor...
a ktm csak endurozásra használt, a honda is csak hobbyként.
a honda baja hogy a 4 est kidobja: 12k 1 db fogaskerék, de gondolom párban kell cserélni+ telószimeringek 2200Ft+tömítések 6250Ft---- összesen legyen durván 35k ha az oljajt is beleszámolom.
KTM: kuplung . 26k, központi rugostag 12k, gumik 21k, tömítések 6250, dugó 27k, váltókar- faszomtudjamennyi---- ez is durván számolva egy 100 as
mi a fasz legyen?
gondoltam arra hogy a Hondát pöpecül megcsinálni, nyáron használni, ősszel meg eladni?!
Ha a KTM et meg ha megcsinálom akkor lesz egy pöpec motorom 1 évig legalább de egy benzinkutat kell utánnakötni és kurvasok meló van vele.
szerintem a ktm (hondád megint nyüstölöd egy fél éivg aztán már tutira kicsi lesz a 250-esre meg most költessz 100ropit tudod,hogy legalább fasza és eröben is ott van
Tsaó. Gondolkodom a vason, következő 7en lehet megnézem.
Csak eddig van már elég sok autó kettőnknek (3), következő 7en elviszik az egyiket, utána hívlak.
és mind2 mellett szólnak érvek...
elkapkodni meg nem akarom szóval a jövöhéten ezt el kéne döntenem
szard le szerintem.....
itt egyedül a lóvé a gond.... mert teszem aszt megcsinálom a KTM et kijön 475 be és kezdhetek megin dolgozni mint állat hogy legyen pénzen....
a hondán meg szezon végén túl tudok adni
a ktm csak endurozásra használt, a honda is csak hobbyként.
a honda baja hogy a 4 est kidobja: 12k 1 db fogaskerék, de gondolom párban kell cserélni+ telószimeringek 2200Ft+tömítések 6250Ft---- összesen legyen durván 35k ha az oljajt is beleszámolom.
KTM: kuplung . 26k, központi rugostag 12k, gumik 21k, tömítések 6250, dugó 27k, váltókar- faszomtudjamennyi---- ez is durván számolva egy 100 as
mi a fasz legyen?
gondoltam arra hogy a Hondát pöpecül megcsinálni, nyáron használni, ősszel meg eladni?!
Ha a KTM et meg ha megcsinálom akkor lesz egy pöpec motorom 1 évig legalább de egy benzinkutat kell utánnakötni és kurvasok meló van vele.
Csak eddig van már elég sok autó kettőnknek (3), következő 7en elviszik az egyiket, utána hívlak.
mind2 re kell költeni...
a hondára 30-35k t
a ktm re egy 100 ast....
várom a válaszokat... mert kurvára nem tudom