Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tönkre nem megy, csak ha nem szintetikus az azert lerakodik nem olyan tökéletes az égés...:) szoval érezni egy 1000ftos olaj meg egy 4000ftos között a különbséget...
aztan a rutin meg az evek feltolják majd azt 8 litykora is
meg rosz minőségű olajjal tönkre megy ez igaz?
a dt tankjába belement 9 lityó.... de sztem többet mész vele mint 100 km... ahhoz hogy bekajálja terepen a tankot ahhoz tudni is kell
jo de atto függ h hasznalod, msot mivel szerintem neked simod volt eddig, ezert gyanitom h nalad max 6ot enne ne vedd lenézésnek... csak mondom
kb 10 liter szerintem de passz...
terepen 100km-en megeszi az egytasnkot nem? mennyi fér egy tankba?
ja... egy 50 es 4t ROBOGÓ szervíze 30-35 k.... a 125 nél több...
ugyanakkor 125 2t nél a generál 25000 km enkét van és kijön 30 ból mindnennel együtt.

fogyasztása meg picsa egy crossmotorhoz képest..... de aki endurozni akar az nem a fogyastást nézi..
az ilyen motorkok ennyit esznek, el kell fogadni. aki a fogyasztást nézi menjen DH z ni bringával...
szoval ja 2tnel azert nagy élvezet az a 30 ló
hát igen de 4tnel szervizre költöd azt a pénzt amit 2tnél olajra meg benyára költöttél... ugyanott vagy, csak aprobb részletekbe fizetsz 2t-nél
az én volt dt m. ha terepen használtam akkor 130km ment egy tankkal. haszafalton 160-170 et
ennél jobbat nem tudnak ezek... a teljesítményt meg kell fizetni. viszont egy 4t 125 nek a a szervízelése drágább mint a 2t jé azt ugye tudod
de cserébe mutat is vmit....
áá ez relative... mihez képest.. egy crossmotorhoz képest nem
sokat eszik
csak a pénztárcám nem fogja byrni
háát akkor még egyenlőre felejtsd el a kerekezést. egyenlőre tanulj meg menni vele. ez 2x olyan nehéz mint egy simson... viszont 100 szor erősebb
msot van egy simoson
ez tudás kérdése. volt már motorod vagy ez lesz az első?
át úgy hogy 100m annyira nem lehet kerekezni 2tvel mint 4tvel nem?
ezt hogy érted?
csak hosszú távon mennyire lehet a 2tvel?
ha tudsz akkor egy crm et is kerékre kapsz... 4t vel a nagyanyám is tud kerekezni
talán, de ez inkább rájder függő