Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faisstnak?

Múltkor még yz vagy crf volt...
hát nekem 1litert kb 800-900km alat eszik meg....
k7 es rmz je lesz az uraságnak

nekem meg csak 250 ktm em... hol itt az igazság
ja elég furákat kérdez... de ha már crm akkor Sikiét vedd meg.... ő vigyázott rá és nem árul zsákbamacskát
na mentem szentendrére
csőőő
csá mindenki!
igaza van spynak volt egy-két fura kérdés , ugyhogy sztem vedd meg az én etz-met aztán jöhet a crm!
császtok.specialezed vagy kicsoda szerintem elöbb ülj át egy 150es etkora,aztán gyurjál vele,és ha már ugy érzed,hogy érett avgy akkor vegyél egy crm-et tiszta badarságokat kérdezel:ez jobban gyorsul ennél,az jobban megy-e,most jöna kedvencem 125 4tvel jobban lehet kerekezni sokáig mint 2t-vel a felfogásod alapján,én egy crm megvásárlása esetén a legrosszabra tippelnék ami történhet veled...
Ez tényleg gáz, akkor sem önteném bele még egyszer.Egyébként motortól függ.,h mennyi olajat nyel le, azt sajnáld tőle uóljára!Egyébként a crm 500 kilométert megy egy literrel a tuareg rally 1200-at.Valami matekja biztos van,bár én nem értettem.Mentem,dolgozom valamit,császtok!
hát figy 1 000 000 emberből egyedül te szívtad be... ez pech
bazz jókat tudsz kérdezni... mondom és folyamatos használat melett mentem 3-4 hónapig 1 literrel
6 évig hazsnáltam tts-t.Anno vmikor leváltotta az r2.Haverral külön helyeken vettük, mégis először az ő tuaregje ragadt meg,majd az én crm-em lett csapszeges(leamortizálta a blokkot a padlástól a pincéig).
Ok lehet igazatok van,ez kb.5 éve történt.Azóta mondjuk mobil 1 racing 2t-vel járok.Szerintem jobb.
gány liter benzinhez elég egy liter r2?
az R2 az versenyolaj.... egyáltalán nem szar...itt a topicban a tagok 90% r2 vel jár... és senki nem szopta ba... én már évezredek óta használom és kurvajó
nem... ezek külöolajzósak.... csak a crossnál kel a tanba keverni
nem egybe kell önteni a benzint az olajjal?
melmet neked mi az msn címed?
R2-vel vigyázzatok,mi ráfüztünk vele, mikor leváltotta a tts-t.Az volt az igazi!
én ism ost értem haza..és most reggeliztem
nemsokára indulunk szentendrére és intézzük a gépsast! ! ! ! ! ! ! ! !
viszont holnap leleőlegezem a ktm et. és ráuszítom a zoéit a kuplungjára mega rugóstagjára... ha minden jól megy jövő héten már zúgathatok
én most reggeliztem :DDDD
én meg motorozni hehe.... csáó
megyek tápolni majd jövök
hát 2900 ft 1 liter r2.. és azzal elmegy folyamatos használat melett egy3-4 hónapig simán mivel különolajzós