Szevasztok!
Nagy élményem volt tegnap!
Ugratok le egy katlanba és nem lehet átlátni ha mész rá
a levegőben kb 4 méter magasan a katlan aljától veszem észre hogy egy gyerek qados pont az érkező fele tart
Az rmx-rel rárepültem a gyerek mögé az ülésre mintha bakkot tettem volna a mocim alá
ha 10 cm-rel előrébb érkezek a gyereknek k.o
a buzi aranyfukszos apja meg még lebasz mikor direkt elmegyek először kikerülve az ugratót hogy lássa az a pálya, meg amugy is nem látják a nyomot, meg az mindig is pálya volt
sok fasz
szerencsére személyi sérülés nem történt csak a gyerek beparázott sírt, mint állat
A qadon az összes idom megy gallytörő szarrá tört
nekem semmi karcolás sem lett
Vigyázzatok beláthatatlan ugrónál! Nálunk ez nem első eset!
Hát ha rám halgatsz, inkább japót veszel. A másik meg az, hogy 4kiló elég karcsú. Inkább 300körül egy jó 250 2t-t mert úgyis ráköltesz 100-at. Olyan nincs hogy ha veszel egy motort, akkor arra nem kell költeni! Jobb ha olyat veszel amire alapól rászámolsz javítást, dugócserét, csapágyak, szimering, stb. És akkor még csak a blokkhoz nyúltál hozzá! Ott van még a telszkóp, himbarendszer, kerekek, fékek, stb. Hamár a motorba nem látsz bele, akkor az legyen jó amit látsz!
Most szeretnék motort venni, Husqvarna 410Te, vagy Husaberg Fe400-ra gondoltam (95"-97" évjárat) szerintetek melyik lenne jobb, alkatrész,teljesítmény,megbízhatóság szempontjából? Vagy akinek van ilyen motorja leírhatná észrevételeit, nagyon megköszönném. Husaberg jobban tetszik, de drágább mint a Husky (kb 400ezer forintot szánok rá). Előre is köszönöm a válaszokat!
faszák a képek, hol észült? versenyen volt?
14 éves vagy látom, nem akarsz motort váltani nagyobbra? Én 250est akartam venni, de most ugy áll a dolog hogy exc200 lesz a nyáron ha mennek a dolgok.
Nagy élményem volt tegnap!
Ugratok le egy katlanba és nem lehet átlátni ha mész rá
a levegőben kb 4 méter magasan a katlan aljától veszem észre hogy egy gyerek qados pont az érkező fele tart
Az rmx-rel rárepültem a gyerek mögé az ülésre mintha bakkot tettem volna a mocim alá
ha 10 cm-rel előrébb érkezek a gyereknek k.o
a buzi aranyfukszos apja meg még lebasz mikor direkt elmegyek először kikerülve az ugratót hogy lássa az a pálya, meg amugy is nem látják a nyomot, meg az mindig is pálya volt
sok fasz
szerencsére személyi sérülés nem történt csak a gyerek beparázott sírt, mint állat
A qadon az összes idom megy gallytörő szarrá tört
nekem semmi karcolás sem lett
Vigyázzatok beláthatatlan ugrónál! Nálunk ez nem első eset!
Most szeretnék motort venni, Husqvarna 410Te, vagy Husaberg Fe400-ra gondoltam (95"-97" évjárat) szerintetek melyik lenne jobb, alkatrész,teljesítmény,megbízhatóság szempontjából? Vagy akinek van ilyen motorja leírhatná észrevételeit, nagyon megköszönném. Husaberg jobban tetszik, de drágább mint a Husky (kb 400ezer forintot szánok rá). Előre is köszönöm a válaszokat!
csaooo
jóéjt emberek
azthittem a moharos...de mégse
faszák a képek, hol észült? versenyen volt?
14 éves vagy látom, nem akarsz motort váltani nagyobbra?