Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a végén beződülünk
kawa
kawa lesz, vagy nézel mást is?
megnéztem a verdát és mentem is vele...egy álom
üdv népek
Szevasztok!
Nagy élményem volt tegnap!
Ugratok le egy katlanba és nem lehet átlátni ha mész rá
a levegőben kb 4 méter magasan a katlan aljától veszem észre hogy egy gyerek qados pont az érkező fele tart
Az rmx-rel rárepültem a gyerek mögé az ülésre mintha bakkot tettem volna a mocim alá
ha 10 cm-rel előrébb érkezek a gyereknek k.o
a buzi aranyfukszos apja meg még lebasz mikor direkt elmegyek először kikerülve az ugratót hogy lássa az a pálya, meg amugy is nem látják a nyomot, meg az mindig is pálya volt
sok fasz
szerencsére személyi sérülés nem történt csak a gyerek beparázott sírt, mint állat
A qadon az összes idom megy gallytörő szarrá tört
nekem semmi karcolás sem lett
Vigyázzatok beláthatatlan ugrónál! Nálunk ez nem első eset!
szasztok gratula 5helyhez csanki tovabbi sok jo eredmenyt!
namivanmáritten? ááá már megint kurva suli de legalább a tudat meg van hogy a héten vszínűleg jön haza a drága
Reggelt sznobok!
Hát ha rám halgatsz, inkább japót veszel. A másik meg az, hogy 4kiló elég karcsú. Inkább 300körül egy jó 250 2t-t mert úgyis ráköltesz 100-at. Olyan nincs hogy ha veszel egy motort, akkor arra nem kell költeni! Jobb ha olyat veszel amire alapól rászámolsz javítást, dugócserét, csapágyak, szimering, stb. És akkor még csak a blokkhoz nyúltál hozzá! Ott van még a telszkóp, himbarendszer, kerekek, fékek, stb. Hamár a motorba nem látsz bele, akkor az legyen jó amit látsz!
Sziasztok!

Most szeretnék motort venni, Husqvarna 410Te, vagy Husaberg Fe400-ra gondoltam (95"-97" évjárat) szerintetek melyik lenne jobb, alkatrész,teljesítmény,megbízhatóság szempontjából? Vagy akinek van ilyen motorja leírhatná észrevételeit, nagyon megköszönném. Husaberg jobban tetszik, de drágább mint a Husky (kb 400ezer forintot szánok rá). Előre is köszönöm a válaszokat!
hja én is meek konzultálódni..... holnap 10 re
lehet nem gyári az áttételed és túl hosszú
najóvan,megyek pájpolni aztán aludni..holnap be kell nézni suliba konzultációra
csaooo
jóéjt emberek
akkó benéztem
azthittem a moharos...de mégse
az a dugo rövid óval!
az első ugrató érkezőjén az a balázs?
látom bolond karesz is ottvan...tegnap vele mentünk mokkába,csak eltűnt valahol
Köszi szépen
A mi versenyünk 30perc volt aztán utána csináltam még 1 csomó képet a nyagyokról.Majd holnap rakaok fel.......na lépek..csátok
szeva csana..nem bajaz,hogy hanyadik lettél,grat
jah, énis azért gondolkodtam a 250esen mert énse vok vmi baszottnagy...170cm.
Hy!Nem 1enlőre marad ez mert nem vagyok valami nagy termetű és még erőbe is naggyából jó. Motorváltást majd egy 1,5 év mulva tervezünk.
én meg itt lakom :)
jah én itt vok

faszák a képek, hol észült? versenyen volt?
14 éves vagy látom, nem akarsz motort váltani nagyobbra? Én 250est akartam venni, de most ugy áll a dolog hogy exc200 lesz a nyáron ha mennek a dolgok.