Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy Yamaha TT 350es gépem és az lenne a kérdésem hogy az első telókban mekkora nyomásnak kéne lenni? Nagyon puha szerintem az eleje... A hátsó teló elvileg 4 bar körül működik jól, menniyra igaz ez? Előre is köszi a segítséget!

Üdv
szerintem az első, azaz a piros fekete lenne jó a mocidhoz
Amelyik tecccik.
nagyon helyes kell az után potlás. Gratula.
íme az okosság
csak nem tom a mezek közül meiket válasszam
segítsetek pls
Gratula!
Akkor sikerült látom ugye hogy nem volt olyan veszélyes!
holnap megveszem a protektor inget meg a mezt is
Hát én nem megyek babodra az tutu esetleg nézni de haverjaim mennek egy páran kereszturbol!Egézségetekre!Megyek dögleni!Pénteken nagyon berugtam mert kiderült hogy apuka leszek!És még elég szarul vagyok!
csáóóóóóóóóóó
na kész van a mocim!
megint versenyképes
esztergályossal csináltattam a végén azokat a szarokat a telóba és jó lett!
jeeeeeeee
birom az ilyen kis verdákat nagy többséük általában klx
KTM fun?
szewasztok! voltunk sóskúton
szeva laci
Egyszer irók akkor sem ir senki vagy mi van
Szeva barátom
Jön valaki somogy babodra?
Szeva Laci téged is látni!
Elküldtem a cimedre szecsumx ha ráérsz majd olvazsd el!
Szevasztok mi a hányás van?
Haverom a 250cr el...mai crossozás
Hello.
Volna 1-2 problémám a motorokkal. Elsősorban a sajátommal(HONDA CRF450 2004-es).Most lett dugó,gyertya és szelepcsere.Az a problémám, hogy eléggé nehezen sikerül beindítani.Miutás sikerült az indítás nincs hidegen alapjáratom. Ilyenkor felcsavarom hogy legyen,viszont ha üzemhőmérsékletre melegszik az alapjárat is emelkedik. A karbit 2x szétszedtem kitakarítottam, fúvokákat kifujkáltam.Megnéztem a gyári karbi rajzot és észrevettem, hogy 1-2 tömítés a fúvókánál és a levegőállító csavarnál hiányzik. Utánnaérdeklődtem aki csinálta a mocit és azt mondta, hogy karburálni kell a karbit. Rendeltem tömítést, még nem jött meg de először ezzel próbálkozok hátha megoldódik a probléma. Felújjítás előtt könnyen indult és alapjárat is volt.
A tesómnak is hasonló problémája van a HONDA CR 250ével(1998-as).Neki is most lett megdugózva s alapjárat helyett olyan hangot ad mintha nem kapna elég kaját, szaggat de menet közben semmi szaggatás, torpanás. A súbert-tűt minden pozícióba állítottuk és nem javult a helyzet.Erre is karburálás lehet a megoldás?
Előre is köszi
Az a gáz hogy nincs msn-em.Ha tudok e-mailban nagyon szívesen segítek,ha tudok.
Cím fairplayse@citromail.hu
Vagy az enyém fent van az adatlapomon!Ha felvennél mns-re megköszöném dumcsizhatnánk egy kicsit a mocimrol!
Szeva Pista.A látásod tökéletes,valóban nincs rajta az adatlapomon.Ha érdekel megadom.