Van egy Yamaha TT 350es gépem és az lenne a kérdésem hogy az első telókban mekkora nyomásnak kéne lenni? Nagyon puha szerintem az eleje... A hátsó teló elvileg 4 bar körül működik jól, menniyra igaz ez? Előre is köszi a segítséget!
Hát én nem megyek babodra az tutu esetleg nézni de haverjaim mennek egy páran kereszturbol!Egézségetekre!Megyek dögleni!Pénteken nagyon berugtam mert kiderült hogy apuka leszek!És még elég szarul vagyok!
Hello.
Volna 1-2 problémám a motorokkal. Elsősorban a sajátommal(HONDA CRF450 2004-es).Most lett dugó,gyertya és szelepcsere.Az a problémám, hogy eléggé nehezen sikerül beindítani.Miutás sikerült az indítás nincs hidegen alapjáratom. Ilyenkor felcsavarom hogy legyen,viszont ha üzemhőmérsékletre melegszik az alapjárat is emelkedik. A karbit 2x szétszedtem kitakarítottam, fúvokákat kifujkáltam.Megnéztem a gyári karbi rajzot és észrevettem, hogy 1-2 tömítés a fúvókánál és a levegőállító csavarnál hiányzik. Utánnaérdeklődtem aki csinálta a mocit és azt mondta, hogy karburálni kell a karbit. Rendeltem tömítést, még nem jött meg de először ezzel próbálkozok hátha megoldódik a probléma. Felújjítás előtt könnyen indult és alapjárat is volt.
A tesómnak is hasonló problémája van a HONDA CR 250ével(1998-as).Neki is most lett megdugózva s alapjárat helyett olyan hangot ad mintha nem kapna elég kaját, szaggat de menet közben semmi szaggatás, torpanás. A súbert-tűt minden pozícióba állítottuk és nem javult a helyzet.Erre is karburálás lehet a megoldás?
Előre is köszi
Van egy Yamaha TT 350es gépem és az lenne a kérdésem hogy az első telókban mekkora nyomásnak kéne lenni? Nagyon puha szerintem az eleje... A hátsó teló elvileg 4 bar körül működik jól, menniyra igaz ez? Előre is köszi a segítséget!
Üdv