Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi a zsír motoroztok mint az állat?
de a hifin meg a tőbbi szaron elbukod.
xlzx a használtmotornepper
teszem hozzá egy dugót cseréltem benne 20 pénzért
hát a motorokkal tényleg...volt olyan h megvettem egyet 150ért,2 hónap múlva 250ért vitték el
nagy űzlet ember vagy.
ja kb azt...van bazdmeg a hidrofortól kezdve a hifiig midnen szar...hifit is megvettem anno 80 körül és alig használtam,mert gépen van 5.1es cucc és azon hallgatok zenét...aztán nincs szükségem rá...
mit? a sok lomot.
szép is lenne...én próbálok pénzt csinálni sok midnenből hírdetgetek sok cumót..több kevesebb sikerrel
Mi van lányok alszotok?
"jőn az orr vérzés"
igazából a 250 sem lenne gond csak azok a szarok ilyen 18ezerig lepörögnek mondjuk kb 4től indul el
Jolvan na a fáradság ...én is szeretem ezeket a beprobálkozos okosokat(400ccm-esek )600ccm az már kétesélyes ....a legjobb volt a dt125ugy tépte hogy váltásnál mikor visszaengedte a gázt majdnem zakozott ugy röhögtem majnem beszartam ...
Akkorát motoroztunk....csak leseb a billentyüt és ugy tünik a fáratság miatt nem ismerem fel az ősszes betüt !
ezt már leírtam én is
Rákerestem ez amit én tudtam Szentkirályi u
hát én inkább rááldozom h 2x annyit tankolok+ veszek még olajat is,de legalább élvezem azért azt élvezem amikor a cbr 125ös srác beáll a lámpához és túráztatja a gépet (teszem hozzá még ha 250esről van szó akkoris elmegyek kb 60ig)
ja jogsikérdés.. igaz+mindenki fél a 2T-töl ezért veszik a klasz kis ccm 4T ket
ez is 8 ker asszem
szentkirályi u 1
Volt az pár honapig a VIII.kerben 1 TM-es bolt árulta a dolgait de azthiszem az bezárt ez most holnyilt?(lustavagyok rákeresni )
hát ja...de a sok 16éves hülye gyereket köti a jogsi amúgy megnyitott pesten a Parilla
Na ez a baj a kicsikkel,forgatni kell hogy haladjon és akkor kajol(a ccm-hez mérten sokat )
az ausztriai fószer? 400ért?
mennék én:D:D: csak szopás van nincs magyarországon a csávóó