ez írják a 2004 es ről
Profi, nagy tapasztalatot és odafigyelést igényel. Ereje hatalmas, a hátsó kerék szinte minden tartományban kipörög a laza talajon. A sebességek kimotorozása szinte lehetetlen.
Fékjei első osztályúak, hosszabb igénybevétel esetén sem csökken hatásfokuk.
A villák 19 fokozatban állíthatók. Jobban oda kell figyelni rá mint a kistestvérére. Megtartásához komoly erő, tudás és tapasztalat szükséges. Terhelési reakciói erősek, a talajtól függően kiszámíthatatlanná válhat. Minden terepviszonyon elemében van, hatalmas erő tolja előre a motort. A kormányt keményen kell kezeli. Szereti a nehéz akadályokat és minden olyan eseményt, ahol erejét kell fitogtatni.
Kezelő szervei jól helyezkednek el, minden áttekinthető.
Nagy hidegben a hűtő egy részét le kell fedni.
Több mint két hónap az tuti min félév a gyógyulás. Simon Robi barátom most hétvégén a Bugyii crosspályán törte össze magát . Szintén combnyak törés borda törés agyrázkodás stb stb stb . Összeugrottak az egyik ugratón összeértek és rosszul esett.
az tuti baze
amikor jött fel a szerelő a mocival a mélygarázsból...már kezdett szélesedni a szám
amikor meg egykeréken hasítottam vele,akkor meg..nem is láccódott a fejem csak a szám
Letetted a kest?
Profi, nagy tapasztalatot és odafigyelést igényel. Ereje hatalmas, a hátsó kerék szinte minden tartományban kipörög a laza talajon. A sebességek kimotorozása szinte lehetetlen.
Fékjei első osztályúak, hosszabb igénybevétel esetén sem csökken hatásfokuk.
A villák 19 fokozatban állíthatók. Jobban oda kell figyelni rá mint a kistestvérére. Megtartásához komoly erő, tudás és tapasztalat szükséges. Terhelési reakciói erősek, a talajtól függően kiszámíthatatlanná válhat. Minden terepviszonyon elemében van, hatalmas erő tolja előre a motort. A kormányt keményen kell kezeli. Szereti a nehéz akadályokat és minden olyan eseményt, ahol erejét kell fitogtatni.
Kezelő szervei jól helyezkednek el, minden áttekinthető.
Nagy hidegben a hűtő egy részét le kell fedni.
ja,meg elkérem haveromtól a kawasakis fox mezét
huhh nagyon lecsúszott a topik alig találtam meg, nemírt seniki az éccaka
Ha ezt ajánlják...
nem rossz az, csak a motul jobb :)
A ktm gyári SHELL! Könyv szerint-lehet régi a könyvem
összejön,ez már tuti
csak az a kérdés hogy mikro tom elhozni
Haverem még most is nagyon fájlalja, pedig közel már 2 hónapja történt
elmondom a szitut
engem miért?
amikor jött fel a szerelő a mocival a mélygarázsból...már kezdett szélesedni a szám
amikor meg egykeréken hasítottam vele,akkor meg..nem is láccódott a fejem csak a szám
A sok vigyorgástól