Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok béláim!
ma nézzétek a sport1-et 20.00 - kor kezdődik az enduro ob. 1. része pénteken pedig a 2. rész
még nem,várom haveromat hogy jöjjön...kocsiját várja aszervízben,hanem ér ide,akkor 1 kor elindulok azt jóvan
Erős nyakat!
Letetted a kest?
ez írják a 2004 es ről
Profi, nagy tapasztalatot és odafigyelést igényel. Ereje hatalmas, a hátsó kerék szinte minden tartományban kipörög a laza talajon. A sebességek kimotorozása szinte lehetetlen.
Fékjei első osztályúak, hosszabb igénybevétel esetén sem csökken hatásfokuk.
A villák 19 fokozatban állíthatók. Jobban oda kell figyelni rá mint a kistestvérére. Megtartásához komoly erő, tudás és tapasztalat szükséges. Terhelési reakciói erősek, a talajtól függően kiszámíthatatlanná válhat. Minden terepviszonyon elemében van, hatalmas erő tolja előre a motort. A kormányt keményen kell kezeli. Szereti a nehéz akadályokat és minden olyan eseményt, ahol erejét kell fitogtatni.
Kezelő szervei jól helyezkednek el, minden áttekinthető.
Nagy hidegben a hűtő egy részét le kell fedni.
majd a terepszínú rovidgatyábam fogok motorozni,akkor nem lesz gond a színnel
ja,meg elkérem haveromtól a kawasakis fox mezét
jóreggelt!
huhh nagyon lecsúszott a topik alig találtam meg, nemírt seniki az éccaka
Passzolsz hozzá színben!
2002 nem, akkori a könyvem
Ha ezt ajánlják...
nem rossz az, csak a motul jobb :)
ááááááááááá vigyázni kell
Több mint két hónap az tuti min félév a gyógyulás. Simon Robi barátom most hétvégén a Bugyii crosspályán törte össze magát . Szintén combnyak törés borda törés agyrázkodás stb stb stb . Összeugrottak az egyik ugratón összeértek és rosszul esett.
Neklem 2007es könyvem van és MOTOREX POWER SYNT 10W 60! A bejáratós szervízen is eztv tettek bele.... a motorex kb 2002 óta hivatalos beszállitó....
5ös skálán!
A ktm gyári SHELL! Könyv szerint-lehet régi a könyvem
Ez a gyári téma az Lc4be... Má lecseréltem az exc-t! A 4es az ötös vagy tizes skálán értendő?

összejön,ez már tuti
csak az a kérdés hogy mikro tom elhozni
Mennyi idő alatt kell egy kulcscsonttörésnek rendbe jönnie?
Haverem még most is nagyon fájlalja, pedig közel már 2 hónapja történt
Remélem össze jön a gép. Zöld az nagyon szép szin.
gyere fel skype ra
elmondom a szitut
Hát, ha fexel tőle vagy alatta
7végén teszt- vagy előtte már tudsz menni vele?

engem miért?
az tuti baze
amikor jött fel a szerelő a mocival a mélygarázsból...már kezdett szélesedni a szám
amikor meg egykeréken hasítottam vele,akkor meg..nem is láccódott a fejem csak a szám
már a biztonság kedvéért fűtöttem a haverem, odaadja-e a vasát- az mondta nem sajnálja-csak téged
Tele volt bogárral a fogaid köze, mi?
A sok vigyorgástól