Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg tudja valaki mondani, hogy van-e és ha igen mi a különbség egy (SPY) snowboard és MX szemüveg között?
naja...vagyis forrna most is, csak nincs rá ideje?
Hi!
Mivel a 200-as nagyobb mint a 125 ezért logikus hogy 125-ben nem indulhatsz így marad a 250....

Különben ez a buzi Natura2000 szervezet errefelé nagyon kavar......
márciusban fort a vérem de most valahogy nem is foglalkoztat sok a melo.
a cr idomokat meg tudnám oldani egy kis átalakítással , de nem lényeg. A blokk tuti állapotban van , nem kell költeni rá . Vettem bontoban hátsó féknyerget 6000 -ért (tisztára mint az új). Tankra akarok még metricát , üléshuzatot és új idomokat kell venni. Eddig 40 ment rá (teló, láncvezető , légszürő )
értem
De szerintem nem kell nagyon gondolkodnom , hogy ebben az évben összeál a vas . Haveréknak kevés az idejük én meg ugy vagyok vele ha kész lesz legyen tuti. De ha setleg meg mégis összejön akkor meg meglepi .
szerintem mindenki emléxik...
sőt, arra is emléxem hogy fiatalabb cr idomjait akartad rárakni....az sikerült? na mesélj, mizu?
Megvan a telopárom már elöre , és szemcsszórva a váz . szórókitre és festésre vár.
üdv ! Jólesik , hogy valaki emlékszik még rám.
hali Bimbííííí
hogy áll a CR? kép?
Üdv mindenkinek és éljeneka zödek!
zééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

itt a kuplung.... én sírtam amikor megláttam
Sziasztok!
cső

nézitek a Sport1-et? Megy az endurocross futam horvátbol meg itt magyarbol is csak a magyarnál 1/3-t lekellet vágni mer a buzi ződek beleszótak Am ahogy néztem volt a 125 meg a 250 kategora...200EXC-vel meikbe lehetne indulni?
megyek,ledobom a kutyát
20 perc oszt vagyok
szeva szecsu
jaja elég zsír
na minnyá hozom a képeket !
Én maradtam le.
Na mára tünök mert dolog van még.Meg megyek a templomba imátkozni hogy ne büntessen meg az Autópálya Kezelő.
Ma reggel elbambultam és rámentem az M7-re igaz csak Érd Parkvárosig mentem (ami amúgy még nem fizetős!)De megláttam (már későn)hogy a teherautóknak 3,5t tól már útdíjas.
Ígyhát beszoptam.
Ha jön a csekk az elég kemény lesz,mivel a pótdíj 55e pénz

Na minden jót,és figyeljétek a táblákat
láttad a motorfutót amit linkeltem? 166 k
Körbefényképezzem neked gyorsan?
csókolom zolibácsi
CSÓKOLOM... nem jótt a vélemény a kuplungról
jah vágom... csak vicceltem.... ja kéne köszörülni