zsír Amerikába szeretnék utazni. Repülővel szeretnék menni Manhattanbe ami New yorkba van. Úgy tudom az repülés majdnem 20 óráig tart. Egy jó hotelben szeretnék lakni ahol sportolási lehetőségek vannak,jó kilátása van, láthatom a felhőkarcolókat Megnézném az amerikai sereg múzeumát,emellett sokat vásárolnék New yorkban 1 hetet szeretnék eltölteni hogy megismerjem a várost. Ezután Californiába mennék megnézni a Disney Landot. Itt megnézném még a Harley Davidson gyárat. eddig ezt írtam magyarul,de hát ez kevés bázze
Van itt vki aki jól tud németül? arról lenne szó,hogy kellene nekem írni egy fogalmazást ami felolvasva 2-3 perc! A téma az hogy hova szeretnék utazni,jelen időben kell írni. tehát pl Ilyen mondatokat: Ich möchte nach Amerika riesen. Ich fahre mit Flug.Ich will Manhattan in New York sehen.meg ilyesmiket,csak helyesen hogy miket csinálnék ott,hol laknék stb,egy pár ötlet(megnézném disney landot,jó szállodában laknék ahol lehet sportolni meg fürödni, megnézném a nevezetességeket stb,ilyesmik!) Összedobna valaki nekem egy ilyet?:D köszike
más segítnek msn en
várjuk meg faisst-ot
Majd össze hozunk valamit közösen
azt
átkonferáljukk::
Ich wohne in Newyork ....strße.
Mi a téma?hmmm széépp az a Crf
cuki
hanyas évj?
mennyi?
nekem van egy eladó crf450-em! yoshimura rendszer van a gépen!