Siki! válaszolva kérdésedre: a vállam még nem teljes pompájában van, jövő héten kezdem el a kondi edzéseket, akkor fogom terhelni először rendesen.
Másodsorban xarni is alig van időm, azért sem ülök annyit itt a fórumon.Megvettem az uccai motorom is ,összesen kétszer voltam vele kirándulni, mert nincs rá időm. Most is tanulok ,mert holnap két vizsgám is lesz. plusz hó közepén államvizsga. Szóval az élet már itt kopogtat az lábam előtt, csak győzzem kivárni....
Aztán sajnos úgy alakult, hogy kocsit kellesz vennem a nyáron, szóval az összes terepmotoros álmom egyenlőre az MZ-re fog korlátozódni. Lehet őszre megindul a szekér, és talicskával fogom hazahordani a pénzt, és már hozom is ki a zsír új 450es WR-t.De ez még messze van.
Most pedig megyek teszem azt ,amit most megkövetel a haza: tanulok
Előszöris Gratula!
Magyarországon vetted ilyen konténeresen? gondolom, így a szalon felára nincs benne, összerakni meg örömből összerakja az ember álmai masináját!
Jah, éjfél után tök tele minden, lehet kolbászolni
Figy! Én nem vennék elsőre alsó k.munkahengert. Felújító szett gumikkal nincs hozzá? Láttam még bontott ktm cuccot is.
hát én úgy indítottam mindne reggel hogy 10 kor kelés.... tűz le a strandra.. 12-13 óráig ott.,... utánan vissza.. kaja... és utánna vissza este meg buleeee
a nyolcas nagy....próbáltunk 8-as önzáró anyát rátenni,de nagy.....az a baj hogy amikor cseréltemelőször a tömítést akkor nem nyomatékkulcsal húztuk meg és sztem most azért is lazult ki,de most azzal lesz
Másodsorban xarni is alig van időm, azért sem ülök annyit itt a fórumon.Megvettem az uccai motorom is ,összesen kétszer voltam vele kirándulni, mert nincs rá időm. Most is tanulok ,mert holnap két vizsgám is lesz. plusz hó közepén államvizsga. Szóval az élet már itt kopogtat az lábam előtt, csak győzzem kivárni....
Aztán sajnos úgy alakult, hogy kocsit kellesz vennem a nyáron, szóval az összes terepmotoros álmom egyenlőre az MZ-re fog korlátozódni. Lehet őszre megindul a szekér, és talicskával fogom hazahordani a pénzt, és már hozom is ki a zsír új 450es WR-t.De ez még messze van.
Most pedig megyek teszem azt ,amit most megkövetel a haza: tanulok
Magyarországon vetted ilyen konténeresen? gondolom, így a szalon felára nincs benne, összerakni meg örömből összerakja az ember álmai masináját!
nagyon szép szerkezet
Közel két év kihagyás után újra vissza a terepre. Ez az én szívem csücske!
Holnap már elkezdem tanítani járni, vagy Ő engem:
csao
szal muszály venni
Figy! Én nem vennék elsőre alsó k.munkahengert. Felújító szett gumikkal nincs hozzá? Láttam még bontott ktm cuccot is.
azt utánna fel aludni utánna buláájjj