Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

grat!
na erről beszélek!
így van.
te már csak tudod!
és még hozzáteszem, hogy akkor már lassul a motor és nem előre akar esni, hanem jobbra-balra mozog.
R1-el nem megy még, de az SM-val ment. lsd képek.
Na ez kb a holtpont..
Zema egyet mondtunk
Cáfolnom köll nem okoskodni akarok de amikor az ember először megijed akkor kb 40okban van a motor és kb 1 méterre a földtöl az első kerék...Az igazi holtpont az kb 75 fok...
"mert az a holtpont!"
lol
tudod milyen messze van az a holtponttól?
A kezdők általában robogoval vagy simoval tanuljanak meg! Anyagilag és testileg is jobban járnak! Pitu legyen a féken a lábad oszt nyulj bele rendesena gázba íúgy ahogy amugy nem mernél...Kötött füves talajon csináld ami "viszonylag" sima! Így nem lesz annyira drága ha nagyon akarod ugyis megtanulsz! Ja a dombos modszer nem rossz de azért azt maj át kell vinni sík talajra is..
Merd húzni mikor feljött az eleje!Akkor jó mikor megijedsz,mert az a holtpont!Láb a hátsóféken!
A FENE TUDJA AZ ALAPOKAT... RÁ KELL ÉREZNI.... a kezdők általában 4t vel tanulnak meg kerekezzni mert azzal könyebbb..... ott a nyomatékból kapod fel a motort.... próbálj meg először emelkedőn felfele elemelni az elejét
1x is tudni kell motorozni
ja írják a 2k7 es kawáról hogy gecijóóó....

ja én is... Bár most sztem budapest egyik legtapasztaltabb versenyző/ szerelőjénél van és ő csinosítja ki meg cserél nekem pár dolgot... szal nem félek

Faisst mociát is ő csinálta... és kifogástalan lett a gép
Helló Mindenki!
Ez így nem mehet tovább! itt van az én kis exc 125-öm és nagyon szeretnék megtanulni 1kerekezni. Nem azért hogy ,,menőzzek", hanem magáért a tudásért. Ezért arra kérek minden hozzáértőt, hogy az alapokat vázolni legyen szives valaki.
laza whip
pedig nem így terveztem....de nem bántam meg (te se fogod a narancsot)...krva jó a vas
Dávid! nyáron össze kéne dobni a zsét egy motorfutóra !
látom te is ződ lettél grat....

lassan mindenki narancs meg ződ lesz
hopp....ez is szép! gratu
hali
na volt 5 percem...olvasgattam

gratu a narancshoz!

faisst
neked a zöldhöz!
jóreggelt
Műanyag cső volt, féltünk hogy törik...
valaki aki úgy érzi kimaradt az kérem jelezze felém és annak is gratulálok
bocsi , hogy kihagytam versenyőinket mikopétert és csanakit .....nekik is gratulálok
aloha emberek ! tegnap elaludtam gép előtt nagy fórumozás közepedte azért nem válaszoltam ......semmire sem!

amúgy hol is kezdjem .....
ádibácsi magának jól megkókányolták kuplungját de primertengely csak ezért nem törik el ...sőt még nem is tört el ilyen miatt soha !

faisst jó lesz magánakaz a kawa gratulálok hozzá ! elfogadnám én is

werth neked is gratulálok a csodamasinához..... azt is elfogadnám ......viszont éjjel összetehetted volna már

keselyű jó a videó ...jó a feeling...kaptok rá ötöst mert gyógyíthatatlanok vagytok viszont mégegyszer ilyet meg ne lássak , hogy 1:19-nél dunaparton elblicceltek egy akadályt /cső/

cr 125 powerszelepes lóerőcsökkentő sztorija sántít....ha lesz egykis időm leírom miért !

amúgy most kéne dolgoznom kicsit meg motorozni nagyot nem tudom mi tévő legyek
jó videó