ülésmagasság... valahol ovlastam hogy az ülés szivacsból lehet kicsit kivágni....ezzel az a baj hogy szntem amugy sincs sok szivacs benne, vagyis nincs mit kivágni kb....
már nem..kiskoromban apá rendszeresen szíjjal vert...de mióta kicsit idősebb vagyok..már nem mert,mert megmondtam neki hogyha mégeccer megmer ütni,kibaszom az erkélyen...szal tudom min mész keresztűl....lexarabb az amikor tesire öltözöl át és kérdezik hogy mik azok a lila csíkok a hátadon....meg amikor edzésen kérdezik....szal én pont tudom milyen...
faisst a faszkalapot myboyra értettem! a szecsuval már semi bajom sincsen! amúgy
a családom miatt vagyok idegebteg mert téged nem hiszem hogy vernek meg egyebekk....
ismételten nem beszólni akarok, de nem szokta itt senki faszkalapozni a másikat....biztos vannak akik kevésbé csípik egymást, de csak azért mert valamiben kijavított nem kell f.kalapozni....
további jó forumozást
Most ez nem cseszegetés, de:
Én soha a büdös életben nem értettem mi a jó abban ha az ember azzal vagizik hogy mekkora hülye? (má bocs)
Arra aztán mindenki büszke lehet hogy mekkora idegbeteg, meg mekkora nagyfiú......
Persze ezt nem a bulis dolgokra értem hanem úgy a többire......
Ja és ez most nem csak neked szólt hanem úgy általában.
hmm..még nagyon uj vagy itt nálunk..és nem érted a tréfát...
szecsu meg pont nem faszkalap....szerintem két kezed összetennéd ha annyit tudnál a motorokról és ugy tudnál motorozni mint ő....szerintem
Jófej srácok segítwetek nekem?abbban kéne hogy hogy lehet a motor ülés magasságát csökkenteni a rugón nem állítok
másképpen hogy lehet?
előlre is kössz
figy én szeretek ide írni mert vannak kedves emberek pl ádibácsi faisst yz125 meg te is az vagy:)
deh vannak olyanok is mint mx bocs mert ez 1 fsz kalap
hanyagbaa bocss azért a szar mondatért naa csak má full idegbeteg letem és ti még nem ismertek engem mikrte vagyok képess..... magy 1 szer elmondom mivolt mikor az anyám adott a pofontt
csak anyni hogy
eltörött 3 ujjam
deh az lényegtelen hogy hogy ..
De sztem akkor se kell ilyennel "vagizni", szépen csöndben rendet kell rakni és élvezni a nyugalmat
a családom miatt vagyok idegebteg mert téged nem hiszem hogy vernek meg egyebekk....
további jó forumozást
Én soha a büdös életben nem értettem mi a jó abban ha az ember azzal vagizik hogy mekkora hülye? (má bocs)
Arra aztán mindenki büszke lehet hogy mekkora idegbeteg, meg mekkora nagyfiú......
Persze ezt nem a bulis dolgokra értem hanem úgy a többire......
Ja és ez most nem csak neked szólt hanem úgy általában.
szecsu meg pont nem faszkalap....szerintem két kezed összetennéd ha annyit tudnál a motorokról és ugy tudnál motorozni mint ő....szerintem
másképpen hogy lehet?
előlre is kössz
deh vannak olyanok is mint mx bocs mert ez 1 fsz kalap
talán holnap eltom már hozni...de ez még nemtuti...hanem...akkor is csak kedden,mert hétfő pükösd...de az még kurva messze vannnn
csak anyni hogy
eltörött 3 ujjam
deh az lényegtelen hogy hogy ..