Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa
lehet hogy már holnap eltom hozni,szal hétvégén akkor ütközhetnénk
amúgy majd előhalászom a másik vinyómon rajta a cikk , hogy megnyerte a mastercross tesztet és bedobom....most lépek majd jöttem addig toborozzál egri vár maketthez embereket még szóljál kelemenandrisnak is !
túltárgyaltuk ...szólj ha induljak

jólvan,akkor biztos nem lesz egy rossz motor
majd a várnál már télleg tlaálkozhatnánk..most ugy is nálam lesz a gép,szal eltudok mászni oda
jó olajat bele és a légszűrő mindenekfelett ! sokat ki fog bírni !
én már gratulálam ...szép és jó gép.... nekem tetszik olyannyira , hogy elfogadnám sőt még pénzt is adnék érte ...ezek a kawák így a 2T-k végefelé nagyon toppon voltak sőt 2005-ben vagy 6-ban most nem emléxem pontosan de már bescanneltem ha emléxel elpicsázták a mastercrosson az összes 4T-t nagyon.......sőt még a nem az ő kategóriájában lévő ktm 525 sx-nek is rávertek a szájára ....úgyhogy ez a kawa nem egy rossz motor hanem krossz mégegyszer gratulálok és alkalmasint mennék vele 1 kört ha lehet addig te mész egyet enyémmel ha gondolja maga esetleg se.............
amúgy sok sikert hozzá vigyázz rá add meg neki amit kér és használd egészséggel ......ja és ami még fontos versenytnyerni is jó motor !
na megyek pékségbe kajáért..minnyá leszek..
zozi te mit szósz a kawámhoz?
sőt a 4T annyira védi a természetet , hogy egy idő után majd újra elő kell venni a 2T modelleket
szóltak nekik, hogy mióta bebizonyosodott, hogy a 4T védi a természetet nekik is motorral szabad ezután menniük...most a zsembery előtt várják új ktm-jeiket
höhö
azt hogy csinálták
én meg azt hogy az összes gilisztát kibaszták az erdőböl miattam
azt álmondtam hogy egy crf 450 el edzetem térdi érő homokba....és geicurvákat kanyarodtam..kormány a homokot karcolta..kurva jó volt
csáááá
jóreggelt az uraknak
há mit lehet csináni.... a telóba is étolajat öntök.....
a crossmotor olyan mint a giliszta................ lazítja a talajt............... innetől kezdve akkor takarodok el én is ha kipaterolják az összes gilisztát az erdőbő
Azért írtam hátha van itt gríín píszes aztán bevágodunk kicsit 4tvel
az enyém bio2t..... floriol Ipon stb... bekaphatják a környezetvédők
bazdmeg befestem ződre az sc et is meg a hondát és akkor ez is környezetbarát lesz....

meg csaik epres olajat használok
végre esett nagyobb eső....
lehet dagonyázni
nekem mindenképp 4t lesz a következő.... de amazért mer "védi a környezetet"
azért a mai napba ez a legjobb eddig idézem "És még a környezetet is védi." ez jó........hogy örülhetnek a zöldek
de a 2-té motorokat is becsülöm nem azért írtam mert szarok lennének csak télleg ha vkinek 2t-éje van ne szidja más 4-téjét mert azok drágább motook is
igazad van!
nekem is 450-esem van, kicsit más mint egy 2t-é