Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja az durva video de az egy full tuning 125ös..kb 48le
mind1 én befejeztem sztem az ide irogstást
nah szedd ki az üldözési mániát itt mindenki szeret téged .
jah és srácok láttátok már a cr 125 ös lealázta a cbr 600 ast
?,
Itt nem a kiutálásról van szó,hanem arról ha valamiben nem vagy biztos,azt ne bizonygasd.
Az pedig hogy igy reagálsz,az téged minősít és nem az oldalon fórumozókat.
Köszi a lehetőséget a vélemény nyilvánításhoz.
Na mostmár tényleg megyek.

figy.
bocsánatot kérelk emiatt a hülye szerencsétlen mondatomért és ezt ne vegyétek nyalásnak...!
deh akkor is itt kiutálás megy gerekek és ezt máshogy nem lehet érteni!
nézd, senki nem akar kiutálni, de kicsit nyugisabban add elő....és ne azokat kezd el kapásbol fikázni akik régóta irogatnak ide, és Szecsurol mondhatjuk nyugodtan hogy vágja a témát, mivel szerel motorokat gondolom tudja is mit csinál, de ha másért nem is az életkora miatt kicsit több tisztelettel...
nem kell besértödni, nyugi van
lol félreérted csak azt montam hogy 14 évesen nem kéne kioktatni egy 20on x éves embert Egy rosz szót nem szolt seni
látd most én is elkezhetnék kötözködni de nem teszem:)
Hát azért azt megnézném ahogy legyorsulsz egy 250 4T-t
Én is szeretem a 2 ütemet, megy is mint a barom, de az új 4T-k (k7-es RMZ, k5-ös Yamaha ezekkel mentem is) azért elég jelentősen mennek már alulról is.
Szóval nem hogy a 2T-vel legyorsulod a 4T-t hanem örülhetsz ha döntetlen lesz...
Nem kell valakinek a Golf2-ünk? Kitünő állapot és jó ár vegyétek meg h tudjak uj motrot venni
hátakkkor meg miért írja azt haa értii

ezt nagyon nem értem srácok
amúgy a műtött pofával bocsánatot kérek deh nagyon fel....ad az anyamat ezze az elcseszett mondattal má írni se fogok ide többt ha ti így kiutáljátok a vendégembereket erol a jó óldalról..
de azért azis számít
nem feltétlen az életkor miatt....
picit biztos jobban érti mivel nem 14 éves
Szerintem Szecsunak nem kell magyarázni hogy hogyan is működik....
a dugo ahogy megy le akkor felülröl sziv alul sürit ez 1 ütem a 2. akkor felülröl kipufog alulrol meg sziv nah érteddddddddddd?
Na figyuzz egy kicsit.
Ez a hangnem itt nem annyira módi,és az hogy "műtött pofával " otthon heversz nem jogosít fel arra hogy hülyeséget írkálj.
Amúgy én is szeretlek.

Pista mindjárt megnézem hogy jött e póstám.Holnap írok vissza ha nem gond.

Most hogy így lesavaztak,elszégyelem magam és a dunának megyek.Na szevasztok
már ne mbaj
lírtam mit szerettem vólna kifejteni
Akkor figyelj
Azért gyórsúl lasabban a 4 ütemű motorkerékpár mert
4 ütemü:sziv sürit terjeszkedik (gyujt) kipufog
a 2 ütemű:ugyan ez csak 2 ütem alatt végzi el a 4 folyamatot
Így már érthető barátom?
nah nyugi, szecsumx nem basztatott
ha nagyon oltós kedved van írjá magadnak levelet ne ide És szájjá le erről a buzi mondatról!
Szecsumx Szájjámá le rőlaqm unatkozól ?
te mit fejtettél volna ki műtött pofával lüüktető arcal stb?
jó lenne az faisst de nekem olyan kell ami a1-es jogsival vezethető...pl::exc200