hát ööö...nem fenyegettek...csak én ugye nem azafajta avgyok aki eltűri a kurtulálatlan ok nélkül kötekedős viselkedésüket...és oda-oda pirítok rájuk szoval...de köszi...rendes töled...
csak azért mondtam...mert már rengeteg károm van miattuk...meg folyton incidensem van velük...kötekedés,erdőgyujtogatás,betörés,falopás dögivel,kutyusaimat megmérgezték,szamurájkarddal felnyesték szoval ...sorolhatnám...hogy a társadalom mocskai..és legszívesebben az összeset gázkamrába dugnám....sorry de ez a véleményem...nem is akarom magam ezeken idegesíteni,csak mikor ieneket olvasok amiket írtok..felmegy bennem a pumpa...csak ennyit akartam
Sztem ne feszegessük ezt a cigó témát..ienek ezek már többen vannak mint mi...és csak rosszabb lex a helyzet...Faisst a mocidat meg sajnálom...a rohadékok
Dág (Szecsu lakóheje ) Ott megyek Csolnok-Sárisáp-Dág elötte beszélték nekem hogy Dágon nincsenek soha se yardok mondom jó van megyek egyet endurozni Dágon megyek villognak szembejövők mondom jó van megyek följebb rendőrők villogóval állnak az út szélén a kurva anyátok fordultam vissza 1-2-3-4 aztán sprint el. És átjöttek még Csolnokra is utánna mondjuk ezt csak mondták
Jászfalura se tudom az utat Pedig ott lakik osztálytársam majd egyszer megkéne tanulni mert van aki tudja csak most szűk a puncija hogy kimennyen motorozni
EZ AZ! 5en 1ellen Buszt vártuk be ültünk egy kocsmába halgatom az MP3amat közbe beszélgetek haverral cigány megnézhetem? tartom neki szorítom +füles a fülembe. Erre a kis roma azt nem adod oda? mondom nem magamba meg anyáztam
Jah buszon cigány csaj pajesszal
és tudjátok mi a poén az egész cigány geciségben? az hogy még ők vanaak megsértődve hogy ha cigánynak vagy roma-nak nevezzük őket pedi ez igy igaz nem tom mit problémáznak..ez olyan mint ha egy magar embernek mondaná egy cigány hogy hé te magyar...na most ez nem is irritáló szal nem tom mit problémáznak azért hogy cigányozzuk őket
meg a tévében,ujságokban,hírekben mindig ők az ártatlanok és ők csak éppenott votaak amikor kirabolták a boltot vagy elvették egy csávó telóját és persze nem ők voltak..........
aztán az ember ma már nem is érezheti magát biztonságban ha kimegy az uccára este mert nem tudhatja hogy mikor csap le rá a sötétségből egy sötét banda......
multkor is mentem szinházba mert kötelező volt és szálltam le a villamosról és hát kik jönnek velem szembe? hát persze hogy a cigányok..... egy jó 5-6 an voltak lés az eggyik direkt nekem jött és beszólt egy olyat hogy :"bumm dagadt geciiii" na mst ő sem vollt kissebb de inkább nem szóltam be nekik mert akár mennyire is el tudnék még bánni esetleg -2 vel az a maradék még ott van és szépen kicsipkézik a pofámat a fél cm es kiskésükkel(magyar nevén kard)
és nem csak sírnak hogy kell a pénz, meg is kapják a segélyt, többet mint amennyit az átlag ember egy havi melóra kap....
van köztük is normális biztos, de nagyon ritka! vörösváron 1 családot tudok akivel nincs baj, pedig sajnos van rajtuk kivül még sok vörösváron....de nem annyi mint csabán
amugy csolnokon nincs túl sok, nem?
téged fenyegetnek?(szolj mert rögtön pattanok a motorra)
Másik fórumba olvastam hogy te szombaton vizsgázól valamiből?
terepen meg annyira nem tudom az utat
gyere te!
igaz még soha nem motorral
Jah buszon cigány csaj pajesszal
meg a tévében,ujságokban,hírekben mindig ők az ártatlanok és ők csak éppenott votaak amikor kirabolták a boltot vagy elvették egy csávó telóját és persze nem ők voltak..........
aztán az ember ma már nem is érezheti magát biztonságban ha kimegy az uccára este mert nem tudhatja hogy mikor csap le rá a sötétségből egy sötét banda......
multkor is mentem szinházba mert kötelező volt és szálltam le a villamosról és hát kik jönnek velem szembe? hát persze hogy a cigányok..... egy jó 5-6 an voltak lés az eggyik direkt nekem jött és beszólt egy olyat hogy :"bumm dagadt geciiii" na mst ő sem vollt kissebb de inkább nem szóltam be nekik mert akár mennyire is el tudnék még bánni esetleg -2 vel az a maradék még ott van és szépen kicsipkézik a pofámat a fél cm es kiskésükkel(magyar nevén kard)
Volt egy de a kedves lakosság kiutálta őket kb 1 hónap alatt
van köztük is normális biztos, de nagyon ritka! vörösváron 1 családot tudok akivel nincs baj, pedig sajnos van rajtuk kivül még sok vörösváron....de nem annyi mint csabán
amugy csolnokon nincs túl sok, nem?