Jóó reggelt!Hát igen,az enyémen csak hátcsó világitás és rendszám nem volt mert ugye letőrt és nem vettem észre ,jogsi 1990-től,bisztositás rendbe volt,sisak (Lazer ),csizma-protektorok és ruha is rendben ,három honap motor szobafogság (nem volt rendben),én viszont még nem fizettem !
nálunk is ezvan hogy anyám félt Apám is de azért ő terelget meg ő szervizeli a problémákat velem együtt Nálunk is a papám volt motoros inkább Pannoniája volt. Egyszer elvitte apám simsonját a kocsmába azt hitte hogy Pannónia és bátran kicsapta a kuplungot. Rögtön kerékre állt
amúgy előtte míg kicsi kb.3-4 voltam azért az ősök/ inkább nagyapám /motoroztatott keveset, akkortól élveztem és igazából ott lettem motoros ...de úgy hogy vitt......(most visszaadom fiaimnak )
azért inkább nagyapám mert apámnak volt 1953-ban nagy motorbalesete majdnem meghalt /kóma 6 hétig az akkor is szopás volt/ és mikor megtanították újra járni meg beszélni nem rajongott mikor egyetlen fia a motor felé kacsingatott de titkon cinkosom volt ezügyben , inkább anyám féltett.....aztán látva , hogy gyógyíthítatlan vagyok fater sponzorálta a szárnybontozgatásom/ későbbiekben is segített mindig főleg ha a motorozás került szóba........anyám meg ájuldozott
hát nagyjából ez a sztori nálam a motornak
anyám mondja , hogy 30 éves koromig titkon reménykedett mert addig lehet ilyenbe bízni egy embernél,hogy megváltozik...............de nálam nem ez lett és most már letett róla , hogy arra várjon mikor hagyom abba ezt a "szart"! főleg mikor beállítok egy másik.....nekem meg neki új vassal
kijazez ...schüll?
Jah tényleg régebben beszélgettünk hogy ki milyen suliba járt
Ti milyen suliba jártaok?
azért inkább nagyapám mert apámnak volt 1953-ban nagy motorbalesete majdnem meghalt /kóma 6 hétig az akkor is szopás volt/ és mikor megtanították újra járni meg beszélni nem rajongott mikor egyetlen fia a motor felé kacsingatott de titkon cinkosom volt ezügyben , inkább anyám féltett.....aztán látva , hogy gyógyíthítatlan vagyok fater sponzorálta a szárnybontozgatásom/ későbbiekben is segített mindig főleg ha a motorozás került szóba........anyám meg ájuldozott
hát nagyjából ez a sztori nálam a motornak
anyám mondja , hogy 30 éves koromig titkon reménykedett mert addig lehet ilyenbe bízni egy embernél,hogy megváltozik...............de nálam nem ez lett és most már letett róla , hogy arra várjon mikor hagyom abba ezt a "szart"! főleg mikor beállítok egy másik.....nekem meg neki új vassal