Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek...reggelizek,aztán lehet kimegyünk valamerre csavizni,ha már motorozni nem mehetek !
legjobb képem
igy igaz...
gyerekek egészség legyen a többit megvesszük valahogy!
a 4. az egy Wágner azt kell tudni hogy ahol véletlenül Stoppiezot azután egy sártenger van
Feleségem
jók....főleg a 4.
kijazez ...schüll? ha ő akkor rendbe........... így kell megvenni a jegyet a helikopterre
Adatlapodon az az Enikő az kicsoda? Barátnő? Aszonka?
Ja A verda CSUCS,nagyon tetszik, sajnos kevés az időm,még motorozni se nagyon voltam okt.28-óta! ,egyébként jól vagyok!...
szia atis ! mi va eltűntetek a gasgas topikból.....kocsi fasza ? jól vagy ?
tényleg ezt te fotóztad
kár, hogy könyökömmel /direkt/ takarom b-and-i fejszerkezetét
by: skYro
ezt a fotót most találtam............ nem ezt kerestem de betüsszentem
Jóó reggelt!Hát igen,az enyémen csak hátcsó világitás és rendszám nem volt mert ugye letőrt és nem vettem észre ,jogsi 1990-től,bisztositás rendbe volt,sisak (Lazer ),csizma-protektorok és ruha is rendben ,három honap motor szobafogság (nem volt rendben),én viszont még nem fizettem !
nálunk is ezvan hogy anyám félt Apám is de azért ő terelget meg ő szervizeli a problémákat velem együtt Nálunk is a papám volt motoros inkább Pannoniája volt. Egyszer elvitte apám simsonját a kocsmába azt hitte hogy Pannónia és bátran kicsapta a kuplungot. Rögtön kerékre állt
én autószerellő vagyok...és női belsőrészkikészítő
akkor végülis megúsztad?
Jah tényleg régebben beszélgettünk hogy ki milyen suliba járt
Ti milyen suliba jártaok?
amúgy előtte míg kicsi kb.3-4 voltam azért az ősök/ inkább nagyapám /motoroztatott keveset, akkortól élveztem és igazából ott lettem motoros ...de úgy hogy vitt......(most visszaadom fiaimnak )

azért inkább nagyapám mert apámnak volt 1953-ban nagy motorbalesete majdnem meghalt /kóma 6 hétig az akkor is szopás volt/ és mikor megtanították újra járni meg beszélni nem rajongott mikor egyetlen fia a motor felé kacsingatott de titkon cinkosom volt ezügyben , inkább anyám féltett.....aztán látva , hogy gyógyíthítatlan vagyok fater sponzorálta a szárnybontozgatásom/ későbbiekben is segített mindig főleg ha a motorozás került szóba........anyám meg ájuldozott
hát nagyjából ez a sztori nálam a motornak
anyám mondja , hogy 30 éves koromig titkon reménykedett mert addig lehet ilyenbe bízni egy embernél,hogy megváltozik...............de nálam nem ez lett és most már letett róla , hogy arra várjon mikor hagyom abba ezt a "szart"! főleg mikor beállítok egy másik.....nekem meg neki új vassal
aha 3.5 hónapig volt lefoglalózva a ló / de saját őrizetbe hagyva, nem használhattam stb./ és 25.000 forint pénzbírság ............