Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEUMANN JÁNOS SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZAKKÖZÉP ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
nagyon durva suli...kb a 700 gyerekból van 50 lány de akkor már sokat mondtam és azokból is hogy ha van kb 10 jó
12AAAAAAAAAAAAAA már 12 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a király
oláááááááá elkészült a kx-em! új hüvely, új hajtókar, új dugattyú, új csapágyak és szimeringek és új tömítések! márel is inditottam csak azt nemtom hogy mennyit kell a hüvelyezés után járatni ilyenkor? ti meddig szoktátok?
csoport az oviba van suliba osztályok vannak vagy ne?
1ébként A-s, szintén 10éve
10 éve
Bsek a királyok
Te milyen csoportos vagy?
fúúúúj, B-s vagy?
Ballasi Bálint Gazdasági Szakközép és Szakiskola (Együtt van velünk a Kereskedelmi ami azért jó mert több csaj van )
10.B Közgáz-Ügyvitel szak
F.Jani gyere át!
Nekem a kézvédő valamennyit megfog a szélből de a "nyári" kesztyűt azt nem merem alkalmazni....
van 1 vastagabb bringás/motoros kesztyűm...én abban megyek...
én tavaly síkesztyűben toltam.... sima mocis kesztyűben lefagyott akezem

banditra veszek ilyen olyan szart amit a kormányra lehet tenni és esztyűként funkcionál és nem engedi át a menetszelet... az tuti kipróbáltam télen kesztyű nélkül nem fázik benne a kezed
Én Decathlon-os téli bringáskesztyűt (neoprene) hordok, elég meleg de nem túl bumszli (alig vastagabb egy krosszkesztyűnél). 2 baj van vele, az egyik, hogy az ujjak oldalán sajnos átfúj a szél, a másik hogy a tenyere valami bőr jellegű anyagból van, ami meg átázik...viszont elég olcsó (4500 körül).
Egyik haveromnak hasonló van csak Sixsixone-ból, annak nincsenek ezek a hibái és nem is sokkal drágább, tán 6000 Ft volt, következőre én is olyat fogok venni.
ki milyen kesztyűt vesz fel télen, hogy ne fagyjon le a keze?
ismerem, ja
Oda jár asszem 1 ik haverom....Karlóczi Attila nem ismered?
Ezt remélem én is! Am Csá
értem embörök :D
igazi motorost nem zavarja ha szarráázik
Puskás Tivadar Távközlési Technikum
14 . évfolyam technikusi

de én csak kóternek hívom
Friedrich Schiller Gymnasium Werischwar
előző neve két sorba se férne ki de német nemzetiségi gimnázium és két tannyelvű
ha nem zavar a szakadó eső
ki milyen suliba jár?
ááá én meg csak punnyadok. nem tok mit kezdeni magammal. csak netezek... Ma este Henyzni akarok
akkor megnyudodtam
Remélem holnap mehetek a Csanaki gyerekkel és a többiekkel ki motorozni
nyugi, én is szarrá áztam
Megjöttem én is
1.óra TZ Tanár azt mondja hogy szogy (Szakmai Orientációs Gyakorlat) ból írunk TZ-t (Multhéten irtunk belőle) azt mondja hogy ő szolt. Annyit mondott hogy tanuljunk . Buszfelé eláztam mint a sz*r és még ott vártam 1órát
hey emberek.
na én hazaértem a suliból, elmaradt pár órám de... 1.óra: föci doga 2.óra: irodalom szövegértés 3.óra:nyelvtan témazáró 4. óra lyukas 5.óra: matek doga... szóval szép kis nap