Szevasztok!
Csak szólni szeretnék, hogy több mint valószínű hogy ide is bepofátlankodom majd néhanapján, úgyhogy nem meglepődni ha 1-el több hülyét mutat a gép!
További szép napot!
Ja, és mielőtt elfelejtem: Hajrá magyarok!
amikor le vagytok baszva akkor meg mindeggyikötök magyarázkodik,,,
ha meg nem szol senki akkor eggyikötöknek se jut eszébe leirni, hogy : HAJRÁ MAGYAROK,,!
jahj, ronis, most nem értem miert kapod fel ugy a vizet.........
szerintem elhihehteted nyugodtan, hogy mindenki ugyanugy szorit nekik....
csak azert mert nem irjuk oda, hpgy hajrá magyarok, azért még szurkolunk nekik.......
sajnos elég szomoru, hogy rajtad kivűl az összes fotel krosszos aki itt van, és egész nap itt fűrészeli a fingot ,még észre sem veszi hogy van egy ilyen verseny amit 82 .-ik alkalommal rendeznek meg 1913-ota, és ott vannak rajta a mi fiuink is magyar zászlo alatt CSAPATBAN, és legalább annyit böfögjenek rá, hogy : HAJRÁ MAGYAROK.,,,
szégyelhetitek magatokat, és ezt nyugodtan vegye magára mindenki.
Csak szólni szeretnék, hogy több mint valószínű hogy ide is bepofátlankodom majd néhanapján, úgyhogy nem meglepődni ha 1-el több hülyét mutat a gép!
További szép napot!
Ja, és mielőtt elfelejtem: Hajrá magyarok!
hajrá kátai peti,,
hajrá németh norbi,,
hajrá boros tomi,,
OLVASNI TUDTOK-E?:))))))))))))
RIDERS OUT OF THE RACE (DAY 1)
Three hours of competition have passed during this second day of the ISDE in La Serena.
Results are being published in their corresponding section.
From E1, Jamos Desi from Hungary’s World Trophy and juniors Ashley Wood (Great Britain) and Fredrik Berg (Sweden) have deserted.
E2 abandons: Juan Decia, WT (Uruguay); Dimitris Kokkinos, WT (Greece); Leonardo Becerra, JT (Colombia) and Francisco Alvarez, JT (Colombia).
E3: Ignacio Butrino (Uruguay); Andrés Mejía (Colombia) and Mark Wassink (Holland), all of them in World Trophy.
By clubs…
Photo: Andrés Mejía
ha meg nem szol senki akkor eggyikötöknek se jut eszébe leirni, hogy : HAJRÁ MAGYAROK,,!
a Six Daysen meg alap, hogy minenki szorít a Magyaroknak
szerintem elhihehteted nyugodtan, hogy mindenki ugyanugy szorit nekik....
csak azert mert nem irjuk oda, hpgy hajrá magyarok, azért még szurkolunk nekik.......
szégyelhetitek magatokat, és ezt nyugodtan vegye magára mindenki.