Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a rendszám dolog.. ugykellene müködnie mint pl-kanadában,van 1rendszám (biztositás-azonositó) amit a crossra/quadra kötsz/rakhatsz (álltalában az oldalidomra rakják)ha gebaszt csinálsz(gázolsz/kártokozol..) ezalapján azonositanak és fizetik ki az okozott kárt.
Szecsu az adatlapodon aza a Cr fehérbe kibebaxottul jól néz ki csak az a gallyvédő ratyi...
Tünnöm kell.Majd jövök!
Majd rakok egy Csepel Tacskó kormányt a gépbe,és rádobok pluszba egy Pannónia ülést.Ezzel a magasítással ki is küszöböltem a problémát
Csak a felszállást kell még kifundálnom
Aha és a gyertgyapipa meg az álladat fogja nyomni
Pont egy ilyet akarok rakni a Hondába.Elég gyengécske már(az én tudásomhoz)és úgy gondoltam hogy felfúrom pisztolyfúrógéppel,és már rakom is bele ezt a dugót.
Szerinted kiadja a henger ezt a méretet,vagy nézzek egy kissebb dugattyút.Mondjuk egy Tatra-ét
Fogalmam sincs.Hengert még nem vettem
De csak azt tudom mondani amit te is tudsz,a csepeli csávóknál infózz.Vagy hívd fel Grill Gabit,neki a biztos van ötlete a beszerzésre stb.
Vagy esetleg a Balogi Lalit hajtsd fel (Kawamoto Érd) ,vagy Déczi Ferit.
Több variáció nem jut eszembe.
hát nem
Nem egy ideges típus
A totalcaron volt nemrégiben egytesz valami régi vontató hajoról alapjárati fosrulat 60fordulat per perc maximális 300fordulat per perc.....Olajzás nélkül 15-20percet elketyeg....
A volt sulimban van egy egyhengeres dízelmotor, 20.000 köbcentis, igen, HÚSZEZER.
Háború vagy vész esetén egymaga képes 40ezer emberre elegendő áramot termelni, ami a fél várost jelenti, meg irtó sok gázolajat óránként
Úristen bammeg ezt még aluba leadni is érdemes így magába
pedig az ahena az egyik legjobb!
szép kis dugó mi?
2ütemű dízelmozdonyé
De sztem a rendszám dolog modositható.... ugyanis ha zajszint mérésen és az általuk meghatározott gumi minőség teszten átmegy a gép és a gazdája nem akarja semmien szinten közúton használni,akkor nem kötelezhetik,hogy sok-sok ezer pénzel drágábban vegyen meg egy rendszámos motort!Egyébként is ez sport és a motor a sport eszközöd,a stoplis cipőt is csak focipályán használják és nem bevásárló kőrúton

opel signumba tettük be
nem tudod hogy hol lehet beszerezni?
milyen árban vannak?
SRS!
Az olaszokban nem bízok(Athena)
Sztem is a rendszámos dolog a történetnek a gyenge pontja, de valamiért ez a fixa ideájuk, sajnos senki sem lehet tökéletes...
K#rvára tévedel, az egész szerveződés teljesen ellentétes irányból indult, mint pl. annak a barátomnak az esetében, aki néhány éve azért csinált sportegyesületet, mert az akkor hatályba lépett fegyvertörvény szerint sportlövő magánszemélyként nem tarthatott volna annyi fegyvert, mint amennyi már volt neki (banánisztán ugye), egyesületként meg igen. Itt ugyanígy van: ha mint chevy mész oda a helyi erdészettel, bányatulajjal, természetvédelmi f#szomtudjamivel egyezkedni, elhajtanak a vérbe, de ha egyesületként, akkor máris sokkal jobb eséllyel indulsz.
És arrolmár neis beszéljünk hogy rendszámos motor kell,vajon hányan fognak büntit kapni(már csakazért is feljelentenek a kedves emberek)hiába mentél te a kijelölt részen/szakaszon...Különben is ez DISZKRIMINÁCIÓ
Semmilyen dögöljön meg a szoszéd tehen_Effekt nincs bennem lehet hogy mi vagyunk a főgecik most per pillanat de lehetne más is aki súlyosabb károkat okoz a természetben..Épp ezért szarok az egészre igaz hogy van müszakim de rendszámtábla kettőbehajtva motorozok minden egyesület meg a tököm tudja mi nélkül nehogy már én hunnyászkodjak meg....Persze vetést meg ilyen dolgokat nem fogok tönkretenni de a a határ mindenkié... 1000éves lerágott csont...
má bocs K T M, ez nem személyes, és egy csomo dologban eggyet is értek avval amit leirsz, de attol még kitölthetnéd az adatlapodat hogy tudjuk kivel beszélűnk,,,