nem emelt ki egyáltalán,ha ált a motor lehetett váltani de ha beinditottam nem mert nem emelt ki!ha elengettem lefele egy lejtőn akkor 2tol felfele el tudtam váltani kuplung nélkül.
Én a deklit levenném és a "kis kallantyú" belső részét nézném meg hogy a helyén van-e
Mert ha addig jo akkor szóval a bowden jo így valahol beljebb lehet valami nem jol összerakva
feltéve ha mielőtt hozzányúltál működött?
Összeraktam a Hondát. A váltó tökétletes lett. Viszont vmiért a kuplungom elszállt. Vmi olyasmire gyanakszom h a kuplungbowden és a Kuplungtárcsák/kosár közt nincs kapcsolat. Szal amikor húzogatom a kuplungart csak azt a kis kallantyút mozgatom amibe a bowden bemegy. Mit kúrhattam el?
vagy úgymarad?
Mert ha addig jo akkor szóval a bowden jo így valahol beljebb lehet valami nem jol összerakva
feltéve ha mielőtt hozzányúltál működött?
Főleg a szakikra számítok:)
Összeraktam a Hondát. A váltó tökétletes lett. Viszont vmiért a kuplungom elszállt. Vmi olyasmire gyanakszom h a kuplungbowden és a Kuplungtárcsák/kosár közt nincs kapcsolat. Szal amikor húzogatom a kuplungart csak azt a kis kallantyút mozgatom amibe a bowden bemegy. Mit kúrhattam el?
Fontos lenne ha mondanátok infokat:)
Előre is köszi.
mizuvan?
We gotta take the power back
Yeah, vi gata ték de pawa bekk
kamon, kamon
vi gata ték de páwa bekkk