haverom még hencegett h most amikor még nem tudtam h nem emel ki h jobb lett a hondán a kuplung mint a ktm en..... mert hogy milyen jól beolajozta a bowdent... na akkor már gyanus volt
má ugyis unatkoztam múlt vasárnap óta.... és a legjobb h nem kapok érte csak egy baráti vállveregetést.......... többiek egalább fizetnek ez a közös motor átka... de ha kész úgyis eladjuk és megkapom a részem
tehát a bowden meghúzza ugye azt a pillenpátyot, aminek a másik vége nyomja meg azt a kis tengelyt, ami a kuplung közepét nyomja. Ha az kiesett, akkor van ez
ugyanez a helyzet... összeraktam.. állóhelyzet megvan az össze sebesség... jeeeeeeeeeee
indítom kuplung be 1 es lefullad... mondoma kurva annyát nem emel ki.. na de azé megnézem h jó e... betol bebasz 2 esbe elindul sebességek megvannak kuplung továbbra se... na ott mondtam h a retkes lószopó kurva anyáddal szórakozzál te buzeráns geci... betoltam, fel állványra és azóta nem votl időm megnézni
alapból vannak összeszorítva. a kuplung közepét benyomja egy tengely, akkor van oldva, azaz kinyomva a qplung. Nekem az MTX-nél volt olyan, hogy összerakásnál ha nem ragasztottam bele a deklibe a pöcköt zsírral, akkor kipottyant, és semmi nem nyomta ki a kuplungot. Ezt onnan lehet megismerni, hogy a kuplungkart behúzod, és úgymarad.
Persze lehet hogy nálad kanyarba nem így van, csak leírtam egy lehetőséget
de szinte biztos h 2 ásítás közben vmit nem jó helyre tettem
éjszaka motort szerelni csak akkor ha nagyon kipihent vagyok... ez a tanulság amit levontam
de ellőtte csak én szoptam vele szervízelés esetén.. má nincs olyan rajta amit ki nem cseréltem mert elszaródott..
most a tengelynél mondtam azt h intézze ő.. a másik szerelő meg elküldte a picsába.. uhogy maradtam én
indítom kuplung be 1 es lefullad... mondoma kurva annyát nem emel ki.. na de azé megnézem h jó e... betol bebasz 2 esbe elindul sebességek megvannak kuplung továbbra se... na ott mondtam h a retkes lószopó kurva anyáddal szórakozzál te buzeráns geci... betoltam, fel állványra és azóta nem votl időm megnézni
Persze lehet hogy nálad kanyarba nem így van, csak leírtam egy lehetőséget