Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én lassan elindulok összeszedni az alkatrészeimet...
el kell mennem az atilla utra a honda dream be haveromhoz a kulcsért..aztán elmenni hozzá a dobozért amibe a sok szar van...aztán onnan hozzád
csaóó
Hátha megéri
mind1..aszonták tesónak hogy holnap telózzon vagy holnapután..akkor már lesz a csajszi..akkor kdierül hogy miért vágnak sittre
de aztán lehet hogy mindenki kapott aki ott tarolja a motorját....
mert bratyómnak aztán télleg fullra semmi köze hozzá..nem is itthon lakik..még is kapott levelet...
mondjuk a motorját se itt tartja..szóval nemtom
Tudnak élni
jah értem. biztosítás volt rajta?
bálinték csak feljelentést tettek...nem hiszem hogy az miatt
most megy az m2-n valami műsör...
valami repülő bigyó van benne ami összesen 20 órát él,de azalatt semmi mást nem csinál,csak szaporodnak..nem is esznek,mert nincs szájuk
kúrásból áll az egész életük
mind a 20 óra
gondolom az EXC miatt
tudtommal nem csináltam semmi törvénybeütközőt...vagyis...igen,de erről tuti nem tudnak
dec 4. ére beidéztek a rendőrségre tanúnak..bratyómat is...nemtom hogy ami a faszt akarnak...bratyóm felhivta őket,de beteg az illetékes csaj és nem tudtak mondani semmi hogy miért kell bemennünk
Az öreg vár minket!
Vadállatok!
káátéééembóóótba
itt nálunk a pacsirtán
bövebben
www.ktmbudapest.hu
kicsit már elavult az oldal....kicsit..
Ki kell menni a veszprémi tescóba!
Persze ez csak vicc................
ami az első képen van csávón mez, olyat hol lehet venni? kurvára teccik
erre gondolol?
A lépcsőház vicc volt. Egyébként barátom apja motort gyűjt. A 7.en.
20 felett tart. Veterán szépségek főleg szocisok. 2+2 1/2 szoba család 5 testvér.
Kicsit kattant az öreg.
Veteránba is benne volt.
Plafonról is motor lóg
szerintem nem nagyon örülne neki, kerestem garázst, de egyenlőre nincs, lépcsőház meg kizárva
Nem volt rossz!Elmentünk a leendeő motorsport egyesületbe egy évadzáró banzájra,már az sem volt rossz.De a végén kikötöttünk egy jó kis diszkóban.Szóval jól sikerült!
www.skytiger.hu
azaz 525
stip-stop 425 az enyém
uhhh megnyesnek
525 exc, 660 smc, 625 sxc