Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én itt vagyok
Jól eldumálunk itt,mindenki elhúzott?!
A supercrosshoz kemény pálya kell,agyagos az az igazi!
De pont az a lényeg ,hogy mély homok van ez a téli alapozásokhoz jönne jól mert nem lesz nagy sár és ha meg is fagy markolóval meg lehet túrni aztán hajrá!
Jesszokéj!
Ha lesz úgyis veletek fogják megterveztetni,készitsetek valami überkiller supercross pályát.
Mo.-on abból eléggé hiány van,és tuti lenne rá igény,de majd ezt úgyis majd eldöntitek.
Rámegyek a dologra jövő héten,beszélek Ádival is osztán möglátjuk!
Az überkirály lenne....
Gondolom kicsit a pályától távolabb ,hogy a homokot ne verjük be az aszfaltra,

Elég komoly lenne,mert igy már akár edzőtáborokat is lehetne ott tartani,reggel kicsi cross utána mars a szutyokmoto pályára és este levezetésképpen még egy pár kör a homokba.

Ha elkészül én akkor fogom a biciglim és kiköltözök Kukucsra..
Tehát támogatom a felvetést,de ezt már szerintem egyszer emlitette a Zoli és akkor is mindenki helyeselt.
Ezt már magyarázhatod
Már a pályára gondoltam...
A fóti homokosnak nincs gazdája? Tök közel van
Az egy szimpi pálya, csak nyagyon elhanyagolt..
A Zoli mondta múltkor,hogy kakucson kellene csinálni 1 cross pályát mit szósz hozzá,az most jó volna mert homokos a placc!
Ez a hajó már elment, ne emlegessük!
A crosst szeretem a motó meg nagyon jó! Minden csak lé kérdése ha van motó ha nincs hobby cross!
Hidd el nem csak te k...rtad el....
Sejtheted.....Tanulok mint állat,mellette meg próbálok szerelni,de már mindenhol vége a szezonnak

amúgy jók a régi képeid a Yammival

Jövőre krossz oder szuperlotyó?
Köszi Laci! Elk..tam!
Kipufogót a motoromra hogyan kell venni? Vagy lehet otthon fabrikálni?
Nyugodság még a "sétabot" rajta van
Tettem fel képet
Hali! Ja most itt nyomom itt nem lehet fetrembergezni!A mancsom már mozog mocizok de csak lightosan! És te mit művelsz!
szerintem rosz embernek címezted
Akartam kérdezni, hogy-hogy 6 hete nem voltál moccolni?
De megvan a válasz...
Milyen a E.gomi pálya?
jah amugy gratula neked is a 4. helyhez
Lesz ez még jobb is...
én láttam egy cross-t Kertvárosba (Plusba voltunk) 38as (Asszem) számú YZ v YZ-F volt
Szeva Sanya!

Hát te itt?Mi a helyzet?

Kezed helyre jött már?
Crosspályán,a motót idén már nem hiszem ,hogy használjuk!De eléggé kevesen voltunk!