De pont az a lényeg ,hogy mély homok van ez a téli alapozásokhoz jönne jól mert nem lesz nagy sár és ha meg is fagy markolóval meg lehet túrni aztán hajrá!
Jesszokéj!
Ha lesz úgyis veletek fogják megterveztetni,készitsetek valami überkiller supercross pályát.
Mo.-on abból eléggé hiány van,és tuti lenne rá igény,de majd ezt úgyis majd eldöntitek.
Az überkirály lenne....
Gondolom kicsit a pályától távolabb ,hogy a homokot ne verjük be az aszfaltra,
Elég komoly lenne,mert igy már akár edzőtáborokat is lehetne ott tartani,reggel kicsi cross utána mars a szutyokmoto pályára és este levezetésképpen még egy pár kör a homokba.
Ha elkészül én akkor fogom a biciglim és kiköltözök Kukucsra..
Tehát támogatom a felvetést,de ezt már szerintem egyszer emlitette a Zoli és akkor is mindenki helyeselt.
Ha lesz úgyis veletek fogják megterveztetni,készitsetek valami überkiller supercross pályát.
Mo.-on abból eléggé hiány van,és tuti lenne rá igény,de majd ezt úgyis majd eldöntitek.
Gondolom kicsit a pályától távolabb ,hogy a homokot ne verjük be az aszfaltra,
Elég komoly lenne,mert igy már akár edzőtáborokat is lehetne ott tartani,reggel kicsi cross utána mars a szutyokmoto pályára és este levezetésképpen még egy pár kör a homokba.
Ha elkészül én akkor fogom a biciglim és kiköltözök Kukucsra..
Tehát támogatom a felvetést,de ezt már szerintem egyszer emlitette a Zoli és akkor is mindenki helyeselt.
Az egy szimpi pálya, csak nyagyon elhanyagolt..
amúgy jók a régi képeid a Yammival
Jövőre krossz oder szuperlotyó?
Nyugodság még a "sétabot" rajta van
De megvan a válasz...
Milyen a E.gomi pálya?
Lesz ez még jobb is...
Hát te itt?Mi a helyzet?
Kezed helyre jött már?