Szeretném a segítségeteket kérni!
Itt van az Apriliam érdemes lenne szerintetek egy CRF450-re lecserélni?
A súlya a CRF-nek 13kg-al könnyebb,súlyából adodóan jobban kezelhető mint a 113kg-os RXV?
Mert álló helyzetben jobbra,balra,mozgatásnál érezhető azért jól a külömbség a kettő között,menni ilyenne még nem mentem,mentet közben is nagyon kijönne köztük.
Jah míg el nem felejtem mindenki nézze meg a Hot Rod című amerikai alkotást Babettával próbáloznak a srácok átugrani lakókocsit medencét ecetere...Most adják a moziban de nehogy ott nézzétek meg egy vasat se ér annyira gagyi Torrentről szedjétek ahogy én is
jah és tudna vki segiteni abba hogyha a kx-embe kuplunglamellákat akarok cserélni akkor lekell vennem az egész kuplugkosarat vagy csak azt a fedelet! vagy hogy? mert ezt nem vágom! fennt is kilehet rajt cserélni? itt amugy a kép is!
Megjöttem...Levizsgáztam külföldi áruforazói vállalkozói anyámkinnyából.......Ugy hogy tegnap még azt se tudtam hogy miből fogok vizsgázni Nem kicsit volt égő a szóbelim csakugy mint mindenki másnak egy kukkot nem tudtam csak a halandzsa....De végül mindenki átment! Assziongya a vizsgabiztos ilyen tudással csődbe fog menni a váálalkozás..Erre én: Miről beszélsz ember én kocsmáros vagyok
szasztok...huuuu ez a huskys csávo "dugó belemart a hengerbe és a dugóba is" meg az a mondtad,hogy,"dugozáskor derült ki,hogy csak 350es nem 410-es" ehez már különcs éretségizni kell
gero:én a kézvédöt használtan vettem(bár ugy nézett ki mint az uj) 3ezerért.
postán leküldte a csoka és igy voln 4300körü aszem,de csavarokkal cakkom-pakk
Szép napsütéses időnk volt,remélem kihasználtátok egy kis csapatásra.....
Itt van az Apriliam érdemes lenne szerintetek egy CRF450-re lecserélni?
A súlya a CRF-nek 13kg-al könnyebb,súlyából adodóan jobban kezelhető mint a 113kg-os RXV?
Mert álló helyzetben jobbra,balra,mozgatásnál érezhető azért jól a külömbség a kettő között,menni ilyenne még nem mentem,mentet közben is nagyon kijönne köztük.
Van egy fedél, csavarok tartják, rugókkal. . .
Ha azt leszeded lejön a fedél és a lamellák szabadok!
Free lamella! ! !
gero:én a kézvédöt használtan vettem(bár ugy nézett ki mint az uj) 3ezerért.
postán leküldte a csoka és igy voln 4300körü aszem,de csavarokkal cakkom-pakk