Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra lehet a vontató kötelet felkötni
Jah aza a kipu minimum egy negyven évn át tartó Nasa fejlesztés lehet
lehet a kipufogó végén a kampó is vmi titkos fegyver
Értem,Sándorunkkal motoroztál már?mert őt már láttam menni élőben is..
1 motornak sincs iylen kipuja
top secret racing = TSR

annyira titkos és annyira titkolják, hogy már nem is látszik rajta/sőt elképzelhetetlen hogy motorral van dolgunk
hát igazából a Prof. kollége elég érthetően kifejtette a probléma megoldását, a magasabb röptű eszmecsrét az itt jelenlévők aktuális értelmi képeeségeihez mérten,nem javasolnám....
főleg ha egy hibátlan nagyon jó futóművű gép van a segged alatt... 95 éás 2002 között elég sokat fejlődtek a motorok
Aztmondtad nem szólsz hozzám többet
elég sokat lehet fejlődni ennyi idő alatt... nyáron nem a babérjaimon ültem. Idén indulni akartam 250 b ben. de a suli miatt nem jött össze
na a délelőtti hszem
Miért nem rakja be a képet?
Ez lemeradt...
Laczka nem tom egyetértessz kémiai okfejtésemmel esetleg vitábaszállsz kvázi mintegy tehát? és még mennyi mindent tudnék mesélni
nem mert az itteni pénzes fickók úratták magáncélra. nekem a motorozás rajta 3000 ft félévre.... supercross pálya 20-25 m es lukas ugratókkal.. inkább repkedni szeretek
Annyival jobb vagy már az új gépeddel?
Ha jól látom akkor ez Csolnoki kép?:-)
Mister Mint nem?kéne egy kulcsot másolnom
bránermájszter
csolnokon tavaly március 17. én voltam utoljára. akkor még a cr el voltam. asszem 2 őt nem ugrottam be... ha most visszamennénk már nem lenne probléma
Akkor sorolom: Miszter el camino miszter kerék miszter kémiai hab proffesszor miszter pénisz...
Tavasszal nem tudsz le jönni?
Almáskertről sosem hallottam még.......merre van?nincs képed róla?