Nekem annyi a bajom hogy folydogál a túlfolyón a benzin és stoppienál leáll a gép. persze jó lenne egy keihin Fcr csak az 60ezertől felfele kapható.... Mi pénzért lőnéd be a dellortot normálisra?
Szerintem a dugo az nem ragadt meg!
Nekem is volt hasonló, a gyürű tört el benne, de nem szorult meg a dugó... csak csörgöt, de már nem indult, nem tudtt süríteni sem!
Mérj gyors egy kompresziót azt meglátod, vagy vedd le a hengerfejet és nézz bele!
tegnap történt h motorozás közben megállt a gépsárkány:( nyélgázon mentem vele 6.ban amikor hallottam egy kis sípoló hangot is és akkor leállt, nem fogott be a kerék semmi, csak megállt a motor. azt hittem h a benzincsapot kell tartalékra tennem, rárúgtam , és nem indult, meg recsegett, mintha két vasat húztak volna egymáson hideg miaat megragadhatott volna a dugó kevés cuccot kapott volna valaki valmi ötletet mondhatna.... jövőhéten viszem szerelőhöz
Hát én nem javallom a Dell"Ortonak a cseréjét a Mikunira,ami egy eléggé buta karbi,igaz azt is ki lehet okosítani,de nem lesz belőle soha Keihin FCR....
A tiedet pedig csak szépen be kellene állítani,kár lecserélni.
A Dell"Ortok rendkivűl érzékenyek a beállításokra,főképp az úszószintr.Kb. 3-4szer szét kell szedni és utána általában elég jól fog viselkedni...ehhez tényleg türelem kell,de hát az olasz termékek már csak ilyenek...
Szép napot!
HÁt az eltervezett biciglitúrám felét sikerült csak megtennem,mert akkora hóesés volt,hogy inkább hazafelé vettem az irányt,hiába indultam már el 8 órakor
hát nem tudom ezt lackától kérdezd meg ...mi kompatibilis legjobban a tiédre
mondjuk kíváncsi vagyok meddig megy fel a preis 9 nap alatt
én a keihinre esküszöm amúgy ........ha karbi
Nekem is volt hasonló, a gyürű tört el benne, de nem szorult meg a dugó... csak csörgöt, de már nem indult, nem tudtt süríteni sem!
Mérj gyors egy kompresziót azt meglátod, vagy vedd le a hengerfejet és nézz bele!
Nincs olyan műanyag mi ne karcolódna :)
tegnap történt h motorozás közben megállt a gépsárkány:( nyélgázon mentem vele 6.ban amikor hallottam egy kis sípoló hangot is és akkor leállt, nem fogott be a kerék semmi, csak megállt a motor. azt hittem h a benzincsapot kell tartalékra tennem, rárúgtam , és nem indult, meg recsegett, mintha két vasat húztak volna egymáson
amikor még jó volt
A tiedet pedig csak szépen be kellene állítani,kár lecserélni.
A Dell"Ortok rendkivűl érzékenyek a beállításokra,főképp az úszószintr.Kb. 3-4szer szét kell szedni és utána általában elég jól fog viselkedni...ehhez tényleg türelem kell,de hát az olasz termékek már csak ilyenek...
HÁt az eltervezett biciglitúrám felét sikerült csak megtennem,mert akkora hóesés volt,hogy inkább hazafelé vettem az irányt,hiába indultam már el 8 órakor
Korongsnak hívják, és nem láttam még Yamahát amelyiken nem ilyen lett volna!
Egyszóval szopás!
Jó méregetést!
Holnap mentek ki Csévre?Ha igen lehet kiszimatolok én is.
mondjuk kíváncsi vagyok meddig megy fel a preis 9 nap alatt
én a keihinre esküszöm amúgy ........ha karbi
mindjárt csak valami állat csöngetett ......lehet anyu az
aki jön az jöjjön aki nem az ne :D