Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen vadod van?
nekem is elegem van már...azt hittem reggelre megáll az élet...és mehetek boardozni v quadulni...
Nekem annyi a bajom hogy folydogál a túlfolyón a benzin és stoppienál leáll a gép. persze jó lenne egy keihin Fcr csak az 60ezertől felfele kapható.... Mi pénzért lőnéd be a dellortot normálisra?
csak a szar füstöl,de az elég keményen
Igen nincs hogy szopna le az aki állandóan eltereli innen...Veszprémbe má közlekedni is nehéz ahogy hallom itt meg semmi
sziooo gerre...nálatok sincs
akinek van havas crossozós képe...meglephetne
Hogy azt a románqzrva élete hogy ezt a tetves szabolcsot mindig kerüli a hó...................
hát én is várom nagyon...és mikor látom a tvben...hogy a Duna másik oldalát belepte... ...itt meg semmi..ááá....
kb ugyan ez nálam is....... teganp este ugy feküdltem le,hogy reggel hátha a hokotró zajára ébredek,ehelyettt a nagy semmire ébredtem
én is iet akarok....itt nálunk a fenéért kerül el engem a hóóóó ...
csinálj jo sok fotot....plízzzz....had lássak igazi havat...szép hófödte tájat ...
Szerintem a dugo az nem ragadt meg!
Nekem is volt hasonló, a gyürű tört el benne, de nem szorult meg a dugó... csak csörgöt, de már nem indult, nem tudtt süríteni sem!
Mérj gyors egy kompresziót azt meglátod, vagy vedd le a hengerfejet és nézz bele!
Mint már mondta valaki, új idomok, új matricák folyamatossan..
Nincs olyan műanyag mi ne karcolódna :)
szevasztok

tegnap történt h motorozás közben megállt a gépsárkány:( nyélgázon mentem vele 6.ban amikor hallottam egy kis sípoló hangot is és akkor leállt, nem fogott be a kerék semmi, csak megállt a motor. azt hittem h a benzincsapot kell tartalékra tennem, rárúgtam , és nem indult, meg recsegett, mintha két vasat húztak volna egymáson hideg miaat megragadhatott volna a dugó kevés cuccot kapott volna valaki valmi ötletet mondhatna.... jövőhéten viszem szerelőhöz

amikor még jó volt
Hát én nem javallom a Dell"Ortonak a cseréjét a Mikunira,ami egy eléggé buta karbi,igaz azt is ki lehet okosítani,de nem lesz belőle soha Keihin FCR....
A tiedet pedig csak szépen be kellene állítani,kár lecserélni.
A Dell"Ortok rendkivűl érzékenyek a beállításokra,főképp az úszószintr.Kb. 3-4szer szét kell szedni és utána általában elég jól fog viselkedni...ehhez tényleg türelem kell,de hát az olasz termékek már csak ilyenek...
AZ XT össze változata himbás vezérlésű így szelephézagai csavaros állíthatóságúak....
Szép napot!
HÁt az eltervezett biciglitúrám felét sikerült csak megtennem,mert akkora hóesés volt,hogy inkább hazafelé vettem az irányt,hiába indultam már el 8 órakor
* korongosnak
Lapkás a sajt
Korongsnak hívják, és nem láttam még Yamahát amelyiken nem ilyen lett volna!
Egyszóval szopás!
Jó méregetést!

Holnap mentek ki Csévre?Ha igen lehet kiszimatolok én is.
hát nem tudom ezt lackától kérdezd meg ...mi kompatibilis legjobban a tiédre
mondjuk kíváncsi vagyok meddig megy fel a preis 9 nap alatt
én a keihinre esküszöm amúgy ........ha karbi
megnézem mert azt még nem láttam
mindjárt csak valami állat csöngetett ......lehet anyu az
na 12:00 kor már kinn leszek gyálon, Örkivel együtt

aki jön az jöjjön aki nem az ne :D