Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja karbihoz mit szólsz? ennyi pénzért ajándék lenne,főleg ha még passzol is.
*vezényszó
ja és a gyerünk cicus vezényzó indítja ?
hát meghallgattam ......ez az amit mondtam .....
de szerintem nem vészes a hangja .......de azt a blokkot mindenképp közelről kell hallani
ez az on-line távgyógyászat nem a legjobb........sőt egyenesen szar
de úgyis van mit csináni rajta akkor kiderítjük mi a baj ...ha van egyáltalán...
amúgy ezek a gépek lehet husqvarna husaberg ktm akármi inkább ami nem japán az olyan , hogy új korában mikor beindítod már akkor elugrassz mellőle nehogy vaami kirepülő alkatrész letépje a lábad ...aztán a helyzet tovább romlik amikor felkerül a kartervédő.....de hiába a japók csendessége a vb-ket mindíg ezekkel a csörömpölő vackokkal nyerik........
vazzee
nem megy a motorosok oldalon a manual...
nem enged be..
csekdiz! http://cgi.ebay.de/KTM-LC4-640...
ez jó lenne nekem nem? ez nem folyik orránszáján mint a dellorto,és ennyi pínzé ajándék!
rolling or nát rolling....disz iz dö qvesztsön....
thx
94 es gépezet
minnyá megnézem
nem igazán van így sajnos
átment.
Ahol van x kiló hip-hopp egy ilyen gépre, akad még ott egy kila. Pláne, hogy nem most azonnal kellene letenni.
nem tudja valaki hogy az xt600nak a szelepei lapkásak,vagy sima csvarosak?
mer ha csavaros,megcisnálom itthon,de ha lapkás...az szopás
hát nemígérem de elképzelhető , főleg ha találok valami idióta spannt is aki eljön velem
viszem majd Zozihoz csak fontoskodom...csöndbe légy majd január-február körül ha Zének is jó lesz....csak hát már motoroznék
mer gondolom még telt meg a malacpersely
Figyu már, lehet hogy hülyeséget kétdezek, de mé nem viszed el egy szerelőhöz?
jaja,ma este kimegyünk,kint alszunk aztán reggel megyunk ki a plyára
kijösz?
esik a hav... kiváncsi vagyok skimpy barátunk kinn lesz e
frímélre küldöm. kb 10 perc... ez ilyen új sony cuccli amin kurva jó a hang is
ma mentek csévre ?
hát nemtudom megmondom őszintén így a fényképezővel készített vidókon olyan szar a hang .....ha hinni lehetne nekik akkor rögtön generálozni kéne a motorokat
nekem is készült fotó a frissen meggenerálozott cr 250-emről aminek élőben olyan super hangja volt , hogy japppán helikopterek tűntek föl az égbolton kémkedési célból....de a videó hangját hallva képzeletben azonnal a leállítógomb után kapkodtam nehogy felrobbanjon
hát ennyit a hi-fi ről
de azért meghallgatom ha küldöd
minnyá megyek be suliba,kibányászni a főtngelycsapágyat a kx ből,meg egy kis főtengely centír..stb..
aztán haza,pakolás punnyadás és irány ki csévre...este móka..reggel meg irány a pálya