Nem szándékom, ez valahogy így alakult. Jöttek a hosszú, hideg téli esték, gondoltam szerelgethetnénk haverral. Vettünk közösen egy crossgépet, aztán jött egy jó ajánlat, azt is, aztán eccercsak ott állt 6 motor...döbbenet.
Na, ennyi azért nem kell, ha megcsináltuk őket, eladogatjuk. Jobb, mint a Dallast nézni, vagy Barátok közt, vagy mit...
az én cuccom elég vegyes lett (acerbis, 6X1, axo, dragon), de maradt a jó öreg szürke-fekete-fehér összeállítás, azért nem hagytam magamat elpapagájosítani
Rettentően szemérmetlenül tudok alkudni, és a végén még kicsikartam egy "törzsvásárlói" 10% kedvezményt is, pedig akkor voltam ott életemben először. Pacsirtamező utcai KTM, nagyon ajánlom mindenkinek, rettentő laza arc a csávó, jó fej, és segítőkész, nem sóz rád minden vacakot....
Most van még hozzá ez az...
Suzuki RM250 (ez hibátlan, működik)
Suzuki RM125 2db (egyiket már csak össze kell rakni, fúrattam hengert, dugó stb, a másik meghalt)
Honda CR250 2db (össze kellene csak rakni őket)
és a kérdezett:
Honda CR125 (ha minden igaz, szombaton KÉSZ )
Aztán tavasszal eladogatom őket, bár a CR125 lehet, hogy marad, azt magamnak akarom...
Pontosabban nagyjából 100 Forint
Jaja, 2Pac volt, akit lelőttek. Bár gyanús, hogy mióta meghalt, azt erre újabb és újabb "sosemhallot" felvételei bukkannak fel...
Na, ennyi azért nem kell, ha megcsináltuk őket, eladogatjuk. Jobb, mint a Dallast nézni, vagy Barátok közt, vagy mit...
Látom, nemhiába vagy FOX fanatikus
csizma
szemüveg
+fóliák
kesztyű
crossnadrág
mez
crosspáncél
otthagytam 105ropit, de nagyon megérte
Suzuki RM250 (ez hibátlan, működik)
Suzuki RM125 2db (egyiket már csak össze kell rakni, fúrattam hengert, dugó stb, a másik meghalt)
Honda CR250 2db (össze kellene csak rakni őket)
és a kérdezett:
Honda CR125 (ha minden igaz, szombaton KÉSZ
Aztán tavasszal eladogatom őket, bár a CR125 lehet, hogy marad, azt magamnak akarom...
Tegnap vettem egy komplett motoros cuccot magamnak, karácsonyra...mellyel meglepem magam, magam.
Jaja, 2Pac volt, akit lelőttek. Bár gyanús, hogy mióta meghalt, azt erre újabb és újabb "sosemhallot" felvételei bukkannak fel...
még a kari sem nagyon érdekel
mocizni viszont már nagyon mennék, egyre jobban hiányzik