Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azon gondolkodom, hogy HIBA volt, hogy nem hivatkoztam rád, vagy SZERENCSE
volt normális..csak annyira rá volt gyógyulva hogy nagyon
jah...ez KTM bolt, III. Pacsirtamező mittomén...33?
superpole?
az előzőnek szebb a festése, ennek jobb a formája...(isten bizony keresek egy képet a sisakomról, szemüveggel, rohadt ronda...olyan ronda, hogy az már szinte szép)
kb 1 perc ha van egy normális lehuzod hozzá!
smben, ha lenne női futam simán
Ha szerzel versenyzői licencet, megkérem a főnököm, hogy szponzoráljunk. Van erre évente adómentes keret
versenyezni akarsz?
megfuttassunk?

Bocsi
Én a sixsixone beszállitokrol beszélek aki Bp. 3 ker Fő utca nem tudom,hány szám alatt vannak!
rá is gondoltam
Ott a pont, 661...sixsixone...
Jóvanna, tegnap este vettem, nem volt alkalmam megfigyelni
Amúgy a páncélom is az, 661.
na jó ez csak vicc volt
nem komolytalanok...jó arcok...
bár joci most biztos utál mert csütörtökön vért izzadt mire lehúzta a lendkerekemet
aki jövőre akar versenyezni,akármilyen szakágban..sm,mx, akármi...az csörögjön meg a két ünnep közt lesz egy egyesületi vacsora...megbeszéljük az idei évet...meg a jövöévet...ismerkedés uj tagokkal stb...
Igen!Naluk akartam térdgépet venni a csajomnak,csak komolytalanok...
Cewa, Dév
Azért, mert még kezdő vagyok, és nem akarok fullpénzes divatmajom módjára esni-kelni a pályán
Az én motorozási tudásomhoz elég volt az erős középkategória...
ja..multkor én is vettem bent egyet...eddig bevált
amugy az 661 nem 6x1
sixsixone
Figy, hallottál már az 6X1 (six-ex-one) cuccokról? Én előtte nem, és ledöbbentem, a kesztyűm lélegzős, rugalmas-betétes és még plexitörlő felülete is van, csúszásgátlós 2-2 ujja, ahol fék-kuplungozol, és 4900 Ft volt...angol gyártmány, engem nagyon meggyőzött!
Ismeri valaki?
az én cuccaim: Pro Shox kesztyű
CMS sisak
Imet dzseki protektorokkal
farmer
és cipő
hogy hogy nem troy lee cuccokat vettél?
sok jó cuccuk van...mondjuk nem véletlenül...
kitől vette d a cuccokat?
a langaléta ricsittől vagy az alacosnyabb jocitó?
ejha.

Naon szép...nekem valami baleset és egy pillanatnyi elmezavarom folytán terepszínű van, de kezdem megkedvelni, mint ahogy a juhász szereti a loncsos, ronda ebét
Az én cuccaim :Acerbis csimma,nadrág,mez;Laser bukó;Ufo térd-könyökvédő és páncél!És most nem tudom milyen kesztyü mert ezt a kis drágámtol kaptam nem olyan rég!