Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

súroló szivacs+folyó víz+vízkőoldó

Ha szeretnéd,hogy szép szine legyen,akkor kend le a tisztítás után vékonyan egy kis olajjal,amely így szépen ráég,és szép barna színe marad
polír?
Még egy kérdés!Hogyan tudom faszán lepucolni a kipufogo csövet hogy ne legyen rozsdás meg hohy jol nézen ki?Fényes legyen vagy valami ilyesmi?
550-es fetrem-BERG ez pontosan milyen gép is?
Hájj!
Hu azt nagyon megköszöném!
Nem lehet motorozni
Mitől von a tünet?
Elvonási tüneteim vannak
hali Patkusz
Szervusz!
hali
megvan még a TS ed?
és az tényleg magas,azon elférsz biztosan...
Szasz doki!
Ez nagyon kemény,tekrjétek fel a hangerőt:

http://www.youtube.com/watch?v...

Neked 1, 550-es fetrem-BERG kell szerintem,biztos azt a szívlapáttal hátba b*sznak érzést keresed!
Hali!
Nem feltétlenül van szükség fúvókázásra,az majd akkor válik el amikor járatod a gépet...ha rendesen veszi a fordulatot,szépen szabályosan pörög ,akkor ahhoz kár hozzányúlni......
bár ilyen használtkipufogóknál érdemes megnézni,hogy a hangtompítóban van-e még gyapot,mert az is beleszól eléggé a lengési rendszerbe

Ha kel is fúvókázni,akkor 2 kaliberes lépcsőbe haladj,de ha kell ki tudom nézni,hogy a CR-hez ir-e valami okosságot kipuff csere esetén.....
Sziasztok! A legjobb az 500-as szerintem....
Meggondolom még,lehet kipróbálok egy 2T 250 és egy 380-at is azt amelyik jobban tetszik azt veszem!
Az igazság hogy én KTM GS 250-el mentem és az nem tetszett igazán nem éreztem túl erősnek,az RC600-hoz.
Jó a CR,KX,Yz erősebb mint a GS250 eztt én is tudom.
Danke
vettem egy hgs rendszert a mocimra azt mondta a gazdája hyogy nagyon durva hangja van!Ha felteszem a mocimra gondolom nem lesz gondja töle nem?csak nagyobb fuvokát kéne bele raknom vagy mi?