Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jókérdés mert nem hoztam,mert a leltár folyamán valaki lenyelte.....de én többre emlékszek 2XXXX ft,majd holnap megkérdem
Zoozee az a sKYronak ment, mert az a kényszerképzete támadt, hogy ő a Jézuska :)
jó éjtszakát
ha birod,a gumibotnál csak az első 20cm fáj
hova rohnsz kicsim?
újabb vidi...tessék vidulni

http://sportmotor.hu/motoros_v...
ha olyan mint a dugód akkor igen....

a dugódat visszavitték mattighofenbe a szallagra és bedobták egy gépbe még egy körre
hihi ...nya lépek egy kis aromatherapyra
hozok csak dobj lécci egy mobilt ...mondjuk a zoozee@freemail.hu -ra hogyha ott vagyok a tettek mezején és kérdések röppennének felfelé akkor legyen telefonos segítségem
hát egy gumibotos néni akit nemiserek
vagy
elissa korbáccsal?
A gumibotostól félj nehogy megcsináljanak
Amúgy nekem gyári X-gyűrűs van a Ricsitől, 20 körül volt az ára.
Kösz. Gumigyűrűs többet nem kell arra a kis motorra. Amúgy a lánckerekek nekem még a gyáriak 102 üzemóránál. Biztos szeretnéd őket? :) A lánc még bírná, de csere lesz.
félek a korbácsos néniktől
sky...akkor én meg a pokol angyala rettegj...
pds szem mennyi 10 forint ?
a fenébe...
hát ha neked is kell akkor majd tőled lesz természetesen a te régid , mert te úgyis öt percenként cserélsz mindent és azzal a lánccal még 50000 kilométert bírnék menni

amúgy első lánckerék zsemberytől lett 3000 ....hátsó van de 10.000
lánc meg a pinktől asszem de reggel dől el ...

a gyári o-ringes lánc 26 ropi a zsemberynél

csak azért írom ide hogy tudd a friss árakat
Zozi majd felhúzza a motorját és legurul
mintha szánkózna
Én tegnap próbáltam be KTM-nél hogy,10liter olaj és egy PDS szem mellé ajándék 450 SX-F ....

hát sajnos pont nem volt nekik raktáron
Cséven lefelé lehet gurulni is
14:48 ürölök hogy tudjuk egymás "méreteit"
Ma 3 év után énis voltam trm focin,csak a labda zavart,de ez van ha -2 első keresztszallag hiánycikk!Kellene 1 jobb láb is mert 2bal már van!
Hozol nekem is láncszettet? 13:52. Csak mondom... :D