Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja vagy lehet hogy 3-mat nyomatam ki!De jol sikerült nem volt semmi gond!Na aztán jött az elsö komolyabb nyelezés!3 kilométer után megált a moci hu baszus mondom mi van nem jol járatam be na mondom ennek anyi!tiszta ideg voltam!na de utána kiderült csak a gyertya szart be!na itt megkönyebültem!
járatás azmost beindítom és kinnthagyom a kertbe?
nekem reikon lánckerék van az jo
láncom DID ERT2 (aranyozott)a neve azt hiszem kb 17000 volt a pinknél az fasza
féktárcsát hálistennek nem kellett még cserélnem, fékbetétem pedig ragasztott 1300HUF/pár
sokan használnak ragasztottat nekem jo
2tank volt a járatás igaz?
3 honapja kapta meg a hüvelyt még birja de most pihen ma karácsony van meg nagy a hó!
az zsir....hengered hogy birja?mikor lett meghüvelyezve?
dorombolt?
jah bocs örült neki akkor igen
Most vettem a cr-emnek egy hgs rendszert karácsonyra!Nagyon örült neki!
Szeva szpáj!Megvan és meg is lesz!Nem tudok élni nélküle!
szeva pista mizu?cr megvan még?
Üdv mindenkinek!Nem jo ez az ünnep mert tele zabálom csak magam aztán hizok mint állat!
jómár megvan csak előszőr a 82.... aztán javítottad
Emberek!
Csajomtól kaptam egy új Scott MX szemüveget, nem is az alaptipust
Fehér zöööd!
szavanként meg nem másolom be...az oldal aljánv an,vagy lehe tmár hátrébb csuszott 1et
nemtudok hosszu rizsát irni
mi lenne ha újra be írnád?
sorry 87273
a 82273-as hozzászolásra van valakinek valmai ötlete ?
Kaptam a keresztfiamtól egy motort, de valamiért nem merek ráülni…
enyém fasza havernak fúlyta ki ott a könyöknél a cuccost és betömítette és azután lett neki olyan h nem volt alapjárat!most is bütyköli még én eljöttem mert meguntam:(:)
tegnap voltam kinn nem volt rossz csak hideg volt nagyon
a te mocid jól szuperál,ugye...csak a haveré vergődik?
Stét!
táncoltam a jégen mint tehén az akácfán
jó,hogy volt ütő a kezembe,tudtam mire támaszkodni...fejeltem 1 gólt
ergo nem égette el a cuccot
40es böven elég lesz bele.....azért tiszta olaj mert a 30as dus volt neki,és gondolom nem egy bubba hogy ahogy hajtsa a gépet
Jah és miután betömítette belenyult a kipuffba és ilyen lett az ujja az sztem az miatt van nem h amit eddig elnyomott most nem tudja és a kipuffban marad 30 as keveréket használ bele ne tegyen bele inkább 40 eset?