Én már láttam embert régi vassal bitang módon menni, meg volt hogy a csávó aputól kapott vadiúj gépét húztuk-vontuk a sráccal együtt, majdnem elsírta magát a végén
Ilyenen én nem akadok ki nem az számit hogy mit mond hanem hogy ki mondja engem mindenki tegez .Fiam osztálytársai is jöttek hozzánk köszönnek nekem hogy csókolom mondtam nekik utoljára vagytok itt ha nem tegeznek. Olyan öregek lennénk?
azért vannak jo arcok, még DT-vel is volt h találkoztam nagyobb, ujabb, jobb motorokkal is és nem igazán bunkoztak, sokan majd leestek a motorol ugy integettek:P (pedig nem szoktam forgalommal szemben menniXD)
jah most szoltam be legjobb haveromnak mert ö meg kapott egy 2005-ös KTM SX-et, 125-öst, kurva szép:D
csak mostk iröhögöm mert nem tud menn ivele a ho miatt és drága a labanc narancs:D de majd kiprobálom joool ha lesz olyan idö:D
Nem hiszem. Maguktól is van már annyi eszük. A fiam amikor négy éves volt, már megválogatta a cuccokat, nem vett fel akármit, csak életveszélyes fenyegetések árán. Majd Te is megtudod, ha lesz családod
Hát, ja. És a neten bárki lehet bárki. Ez a szép benne. Kiélheted magad. Mint a régi viccben, mikor dicsexik a csávó, hogy beszólt a boxbajnoknak. Majd lecsapta a kagylót
Az elsö cross gépem nekem is egy simoból volt átalakitva majd jó pár év szünet ugyan is nem tellett másik mocira majd miután sok sok év munka után megvettem elsö kosárból összerakott 91-es kx-emet.
Sajnos a mai fiatalok már csak ilyenek az iskolában is kiközösitik akin nincs minimum egy adidas vagy nike cipö vagy valami drága mp3-as. Tudom mert fiam is meséli.
Jól tetted. Engem ez az egész egy régi vidéki bulira emlékeztet. A 60 kilós vendégművész meg akarta verni a helyi NB2-es kézilabda csapatot. Olyan 10-12 srác állt vele szemben, összesen kábé egy tonna élősúlyban és békésen itták a sörüket, miközben a kiccsákónk fröcsögött a nyála. Szánalmas volt
jah most szoltam be legjobb haveromnak mert ö meg kapott egy 2005-ös KTM SX-et, 125-öst, kurva szép:D
csak mostk iröhögöm mert nem tud menn ivele a ho miatt és drága a labanc narancs:D de majd kiprobálom joool ha lesz olyan idö:D
ugyhogy több szót kár is fordítani erre.
mondom jól vagy gyerek?
Ő 2 éve fell se áll a géptől /szinte/
lényeg a lényeg nekem a jó az öreg vasam is mert szeretem