Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer egyik haverom egy ilyenért megverte az egész házat 2 emelettől négyig
Vaze, ilyen összetett szavakat ne írjá má, mert nekem bonyolult
Na, az egyik kollégám is azt nyomta. Kábé ilyen mennyiségben. Másfél éve temettük. Autóbaleset a négyesen
A múltkor a szuzukit járattam a garázs előtt csütörtöki nap 3/4 5-kor. És a fejemtől úgy fél méterre csattant az aszfalton fentről valami üveg. Szóval óvatosan. Sok a barom
aztat ,még nem láttam blokkot belűlről vót szinyóm,szerinted akko...csak az órára próbáltam utalni te tűgörgőzsonglőr!
Ja és napi 6-8-10 red bull hogy ne aludjon el soxszor olyan fáradt
Szewa zoozee.
szia ! megiszom egy sört
Reggel mi még alszunk nem motorozunk amúgy kurvára leszarom a szomszédokat van úgy fél óráig melegítem a gépet az udvaron mármint az enyémet elég hangos
Na hallod az én faszom se menne oda lakni.
szia zoozee! mi van veled? jól vagy ?
Szép. Ha valamibe szépen bele lehet dögleni, akkor az ez
Kaposváron? Hát akkor télleg barom. Ha fővárosi lennék, a f...szom jönne ide. Pedig szeretek itt lakni
De B örs meg 18 ker még +1 óra. Hajnali 4 fele indul reggelenként, és este fél6 fele indul vissza
...mikor berúgjátok reggel ébresztő a szomszédoknak
Mondom, hogy nem veszélyes. Nagybátyám a Tungramnál lakik a váci úton és valahová dél-budára jár. Napi 2x2 óra, oda-vissza.

A cégem a IX. kerületben van. Volt, hogy a budaörsi ósantól újabb másfél óra volt odáig
Nem ismered Pesti a srác csak ott lakik a barátnöje vagyis holnaptól a felesége barom megnösül és ott is maradnak lakni
Mér, asziszed, egy szar MZ-ben vagy Jávában nincs rugó?
Annyi idő alatt érek be reggel én is pöstre,pedig csak 25km zugló
Ilyen egyben
Ki Ő? Egyébként mostmár nem annyira gáz, hacsak nem zuglóba kell mennie. Budaörsön fenn vagyok másfél órán belül, lazán.
Az a sok rugó meg minden
Há mé nem?
Sörivás közben is van egy szabad kezem. Zseniális módon tudok fél kézzel inni (lásd adatlap). Gyakorlás kérdése az egész. Még eccer talán Neked is sikerülhet
Valami ébresztőóra szétszedve szerintem!