Van nekik. Igazából bármelyiknek, ha kihalt az ucca. Pláne nyáron, nyitott ablaknál. De ezt érdemli a sok köcsög. Amikor panelban laktam, MINDEN vasárnap 9-kor húskloffolás volt. Az mitől jobb?
Erre van egy történetem .Még anno 80-as évek, etz-s korszak meg kaptam az új mocit mentem a biztosítóhoz hogy kössek rá biztit. leparkoltam vele egy erkély alá bementem a papirokat intézni, majd a nö mondta hogy menjünk ki mert meg kell néznie a gépet hogy tényleg sérülésmentes ki érünk és látom tiszta festék a gép az elsö emeletröl ráömlöt kb 5-6 liter fehér festék azt hittem ott halok meg két napig csak a festéket mostam
Figyejj, azért én megértem és lehet, hogy akkor ott nem ö volt a legnagyobb tapló. Mit szólnál, ha tolnád a gyerekedet a babakocsiban, és mellette közvetlen landolna egy égő csikk? Mert velem ilyen is előfordult ott. Meg többször pont az én kocsim tetejére dobták. Imádnak ott a lakók
ja és nem is valami tuti hatezres kawát melengetett órákig csak valami 25-ös csúzli mz-vel ment volna horgászni.....és nem is sejtette, hogy verekedni megy
hát ja.......ember többször elcsúszott utána is évekig ...de neki majdnem teljesen levágta a fülét azért volt ideges ......és enélkül is teljesen bunkó a haverom .... képzeld milyen ideges volt mikor majdnem leesett a füle
Nálam se sokon múlott. CSak a muterom is ott lakik, azér úszták meg a köcsögök. Egyébként sejtem, ki volt, mert az összes lakó kérdezte, miért ordibáltam. Egy kivétellel....
igazság az igazság