Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne gondold, mert még tudok kűdeni párat. Szarul járnál
basz már tegnap
húskloffolás ez jó.
Van nekik. Igazából bármelyiknek, ha kihalt az ucca. Pláne nyáron, nyitott ablaknál. De ezt érdemli a sok köcsög. Amikor panelban laktam, MINDEN vasárnap 9-kor húskloffolás volt. Az mitől jobb?
Szerintem az összes itt lakik
Teljesen átmentetek negatívba...karácsony szeretet hova tünt,már holnap vége végre
Ugye, ugye. Tuttamén, hogy nemcsak felénk vannak idióták
Nem nyitott dob volt rajta de azé az öregnek volt hangja.
Meg gondolom akkor is tiltáson
Bár mostanában ha kocsiba ülsz, se jobb a helyzet
Nálunk a szomszéd mondta a tesómnak hogy ha este jővők haza a cb900-al akkor az utca végéről toljam már be.Aztán nem este jártam haza hanem éccaka.
Hát az a minimum
ezt én is szoktam mondani

igazság az igazság
Erre van egy történetem .Még anno 80-as évek, etz-s korszak meg kaptam az új mocit mentem a biztosítóhoz hogy kössek rá biztit. leparkoltam vele egy erkély alá bementem a papirokat intézni, majd a nö mondta hogy menjünk ki mert meg kell néznie a gépet hogy tényleg sérülésmentes ki érünk és látom tiszta festék a gép az elsö emeletröl ráömlöt kb 5-6 liter fehér festék azt hittem ott halok meg két napig csak a festéket mostam
Az én szuzim is kábé úgy szól, mint egy szúnyogcsődör. Ennek ellenére nekem is az a dumám, hogy ha motora ülsz, hajszálnyira vagy a bunyótól....
persze én is rájuk gyújtanám a kecót
Max aztán nem bírták volna fülön csípni.
Figyejj, azért én megértem és lehet, hogy akkor ott nem ö volt a legnagyobb tapló. Mit szólnál, ha tolnád a gyerekedet a babakocsiban, és mellette közvetlen landolna egy égő csikk? Mert velem ilyen is előfordult ott. Meg többször pont az én kocsim tetejére dobták. Imádnak ott a lakók
ja és nem is valami tuti hatezres kawát melengetett órákig csak valami 25-ös csúzli mz-vel ment volna horgászni.....és nem is sejtette, hogy verekedni megy
hát ja.......ember többször elcsúszott utána is évekig ...de neki majdnem teljesen levágta a fülét azért volt ideges ......és enélkül is teljesen bunkó a haverom .... képzeld milyen ideges volt mikor majdnem leesett a füle
Nálam se sokon múlott. CSak a muterom is ott lakik, azér úszták meg a köcsögök. Egyébként sejtem, ki volt, mert az összes lakó kérdezte, miért ordibáltam. Egy kivétellel....
Azóta mind szeret motorozni.
kétszer fordult a mentő