Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyári értékeket nemtudom
a csavarok meg szerintem egyértelműek,cseréld le mind2 olajat,az a tuti
nemrég vettem és nem volt hozzá szervizkönyv ahol leírják, h mit, h kell csinálni vele!
és az lenne a kérdésem: (hüye kérdés lesz) melyik a motorolaj leeresztő csavar és melyik a váltóolaj leeresztő csavar mert olajat kéne cserélni benne+ a gyári futómű értékek is kellenének?
jóóreggelt
mi a baj vele?
hello!
van itt vki akinek 250crf-e van?
Szióka!

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Hello
köszike!
hát ez nem tegnap volt...
"Vagy az én fülem túl érzékeny? " ezt miért ebbe a topicba írta a technika? Nem ide akartam.
BUÉK mindenkinek..
Vagy az én fülem túl érzékeny?
a hányást elkerültem.... bár reggel 8 fele volt egy olyan érzésem h tele vagyok de aztán nem köszönt ki semmi
nekem momentán itt van az orrom előtt az asztalon a Bakterház DVD-mert karácsonykor néztem meg
éncsak azt tudom hogy "Fekete sas sárga utca ottlagig a Varga Pista" Bendegúz
nem érzek él lóf*szt se
Szomorúan látom, hogy mára még nincs meg a 290 hsz. Így nem lesz szilveszterre 100 000

És én ma nem is írok többet. Jóccakát!
Rossz válasz. Indul a bakterház. Piócás ember kérdése a vízibetegségben szenvedő Szabó bakterhoz (Koltai Róbert)
vagyis nah Prosztata Orvos?
Prosztata viszgálat?
Szewa! Érzi-e má kend, hogy javul?

Na, kitől idéztem?
Na, ha az mégis kiugrik, akkor szép színe lehet. Az a baj a rostosokkal, hogy savat csinálnak. De lehalább kellemes az íze, mikor hányod kifelé.

Régebben vedeltünk olyat, hogy barackos barack. Fél deci barackpálesz, két deciig felöntve rostossal. Iszonyú sumák módon lehetett ettől dermetté inni magunkat
csá mester