hát nézdd meg sztem kivették igaz ő nem bicikli kilóméter órát rakott fel hanem ENDURANCE órát asszem az üzemórát is mér na nem az a lényeg itt a kép nézdd meg
vezeték nélkülim van úgyhogy nem akadna el semmibe
:)
csak a mágnest nem tudtam h hova rakjam mert a drz topicba néztem képet de onnan a féktárcsától kivettek egy csavart és oda tették be helyére a mágnest én meg nem akarom úgy mert ezért az nem bisztonságos azért akarom máshogyan hnap megpróbálom felrakni a küllőre majd valami kisül belőle:D
cső mindenkinek!olyan kérdésem lenne h kilóméterórát szeretnék rakni a motoromra van egy vezeték nélkülim (bicikli)h az jó-e rá !
láttam pista001 képét neki is úgy látom bicikli óra van rajt!erre gondolok!
a mágnest nem tudom h hova rakjam:S:sszerintetek hova rakjam?
köszi a válaszokat
Malac a sütőben, Gyurcsány a börtönben, pezsgő a gyomorba. Kóka a folyóban, Horn a hűtőben, Kunce a műtőben, Lendvai visít a balta hasít. B.Ú.É.K. Minden Magyarnak!
:)
csak a mágnest nem tudtam h hova rakjam mert a drz topicba néztem képet de onnan a féktárcsától kivettek egy csavart és oda tették be helyére a mágnest én meg nem akarom úgy mert ezért az nem bisztonságos azért akarom máshogyan hnap megpróbálom felrakni a küllőre majd valami kisül belőle:D
láttam pista001 képét neki is úgy látom bicikli óra van rajt!erre gondolok!
a mágnest nem tudom h hova rakjam:S:sszerintetek hova rakjam?
köszi a válaszokat
olvastam a leveledet is, holnap utánajárok. nekem nincs
BUÉK mindenkinek! esett végre felénk egy kis hó! hurráá