nem álltam fejre.... de elképesztő mennyiség fogyott nálam.... szigórúan ügyeltem arra h mindig igyak utánan egy kis vizet, higítani, mert állítólag attól sokall be az ember ha nem iszik rá vmit ami nem alkoholtartalmú mert ugye kiszárad
Tudom, kóstoltam, de olyan citrompótló ízét éreztem. Aztán hazajöttem, kicsavartam a gyümit és bele a sörbe. Beteg béllel azért is jó, mert elveszi a sör szagát. Próbáld ki eccer, nemhiszem hogy csalódol
szasztok ! buék
hát a bringáskilométerórákon van beállítási lehetőség ahol milliméterben megadhatod a kerékátmérőt...
ami egy 21-es kerék esetében kb. 2200 mm környéke de pontosan megmérheted ha tolod a motorodat egy kerékfordulatnyit és azt megméred és beállítod .......
Mekkezdtem a 2008as pogramot ...voltam futni,nagyon jó volt a porhóba nyomatni...az uccsó kört sprintbe kellett tolni,mert az alagútban járt már a pezsgős,vurslis,majonézessalis,konfettis végtermék...de örömmel közlöm hazaértem még időben huuu!
ÉS a kerékméretet mire állítsam mert nincs 21 es csak ilyen van:
20x1.75
20
22
meg ennél nagyobbak
sztem a 20x1.75 az jó mert az van a legközelebb a 21 hez sztetek?
akarok kérdezni
Pont betoltam egy citromos sört. Az kimondottan jó beteg bélbe. Kb 1 citrom 4 üvegbe elég
hát a bringáskilométerórákon van beállítási lehetőség ahol milliméterben megadhatod a kerékátmérőt...
ami egy 21-es kerék esetében kb. 2200 mm környéke de pontosan megmérheted ha tolod a motorodat egy kerékfordulatnyit és azt megméred és beállítod .......
Kitörölni meg jó az alsógatya, majd otthon veszel fel másikat
a féknyeregre hova rakjam?
max 70 cm távolságig tudja átvinni a jelet
a villára nem tudom mert fordított telós:S:S
hm?
és a kerékméret mi legyen?
20x1.75
20
22
meg ennél nagyobbak
sztem a 20x1.75 az jó mert az van a legközelebb a 21 hez sztetek?