Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot
jónapotazuraknak
G-é csapágy vagy inkább szem a neve,a PINK MOTORS-nál lehet venni felujito készletet!Ha nem kell az összes alkatrészét csarélni a himbának akkor nem is olyan veszélyes az ára!Perselyt nem ajánlok!
Hellosztok!
Én kaptam himbába csapágyat csapágyboltba, igaz hogy nem volt raktáron, de másnapra már meg is hozták. Ugy tudom, hogy 1800Ft/db volt(ha jol emlékszek). A csapszegeket meg bátyám csinálta meg, utánna meg lett edzve és azóta is tökéletesen működik! Igy megusztam kb. 7000 Ft-bol az egészet.
Szia(sztok)Ismerös a téma G E csapágynak hivják én most vadászom de kicsi az esély rá hogy kapok csapágyboltban.Állitolag azértvan hogy nefeszüljön meg nagy igénybevételnél....
Szerintem sincs vele semmi gond nekem is bevált.
nekünk is bevált
Sziasztok!
Szerelésben jártas motorosok véleményére lennék kiváncsi:
a himba rendszeremet szétszedtem és a himbában van az a "kifli" amibe 3 csavar megy bele és annak a legalsó részében egy gömbcsapágy van( ami nekem nagyon lóg), amit elvileg csapágyboltban nem lehet kapni, csak rendelni lehet motoros boltban de ugy meg huzós az ára!
Hallottam hogy ide sokan csinálnak egy perselyt fikszre és kész, elvileg bevált
Csak így nem lesz meg a gömbcsapágy tulajdonságaiból adódó mozgása
ezügyben várom a hozzászólásokat!
Remélem hogy csak ennyi a probléma!
és megint összejött a 04:06
egy barátom bízta rám,hogy adjam el a sisakját. egy BELL MOTO 6 LAROCCO REPLICA-ról lenne szó, 60cm-es mérteben.Súlya:1300gramm. Ára:40ezer
Húzza a nyakamat az arany
lehet nem légtelenitették le jol!
jó8
nálunk valami ónos szar
na én leléptem mára, jó8 mindenkinek!
esett most pici hó remélem reggelre lesz több is!
nemsok...hétfön rendeli G.Zoli a dugot,remélem a lehetöleghamarbb kész
hopp ciki én meg ugy tudtam h usd az nem forditot,dehát gyik németet tanulok szoval..sorry
hali!
usd=up side down.Nem tudsz angolul?
Mi a helyzet a moccival?alakul?
szeva atzs...sajnos enm tudok segitni,de szerintem az nem 92es a gép ha usd telo van benne,mert 89töl már forditott
Valaki írja már le légyszi ha nem szégyelli,hogy mennyi olaj és milyen vastag kell villába:
normál villás cr125(87-es évj.)
usd villás yz250(92)
msn,csak mert nem akarom elkajabálni
De amikor vittem a szervízbe azt mondták azért pörgött sokat a ventillátor mert nem volt benne elég víz.
De a velti az elöző szervizelés után már egyből ennyire pörgött,lehet hogy ott nem töltötték fel rendesen.
Lehet hogy megfött a motor?
Csak nem!
tényleg,iylen gomb is van itt
elözmény gomb