Ma voltam a Millemotorsnál,hát az áraik nem semmik 7000Ft/óra szerencsére 2órát volt bent csak a moci de így is a olaj és olajszűrővel együtt +szervizelésel 22E Ft-ot fizettem.
Ez volt az utolsó hogy szakszervízbe vittem a gépemet.
A versenyzők álltal használt progit tették fel rá amit ma ki is próbáltam nagyon tetszik ez az egyetlen pozitívum amit tudok róluk mondani!
Hali! A váltó leeresztőcsavar a váltókar mögött van oldalról meglátod a gyújtásdekni után egyből. Tegyél fel képet a motorról, van egy zsír új komplett gyári kipurendszerem ha tudsz valakit. Üdv:zsolti
Helló!
Nekem volt Putoline sztem monnyuk nagy különbség nincs a többihez képest......
Most Twin airom van sztem kb ugyanaz.
Tömítő zsírt lehet külön is kapni pl www.universalmotor.hu vagy Fehér Gézáéknál is van.
Hy! Tudom h nem engem kérdeztél de azért én is leírnám a véleményem.
Hát igen vannak olyan részek főleg a Plus melleti lakótelep és hátrébb a vasút utáni rész ahol vannak cigók elég sokan.De van normális hely is azért
faszom tele a melóval, olyan vagyok mint akit kicsavartak és utána átmentek rajta a komplett Waberer"s-es flottával...kibaszott ünnepek utáni meló
Na most már tényleg lépek, mert még vásárolnom kell
előre is köszi!
Az új Vista van rajta hogy menet közben tudjak rajta gamelni is!
uj microsoft?
Ez volt az utolsó hogy szakszervízbe vittem a gépemet.
A versenyzők álltal használt progit tették fel rá amit ma ki is próbáltam nagyon tetszik ez az egyetlen pozitívum amit tudok róluk mondani!
Nekem volt Putoline sztem monnyuk nagy különbség nincs a többihez képest......
Most Twin airom van sztem kb ugyanaz.
Tömítő zsírt lehet külön is kapni pl www.universalmotor.hu vagy Fehér Gézáéknál is van.
Hát igen vannak olyan részek főleg a Plus melleti lakótelep és hátrébb a vasút utáni rész ahol vannak cigók elég sokan.De van normális hely is azért