Utánatöltöttek csak,szintig feltöltötték utána járatták és ott nem tünt el a víz.
Ma és tegnap mentem vele össz kb 3órát és csak ha megdöntöm akkor éri el a szintet.
Szpáj!
itten vannak Game Fixes baszások....azokat töcsed lefele és ird felül velük az eredeti játék inditó exe-t, probálgassad kifele, hátha vmeikel jó lesz, ha nem akkor fingom sincs....
remélem érted amit irkálok, mert nem tudom normálisabban megfogalmzni asszem
te is agressziv vagy ettől a kurva számitogéptől, nem szabad játszanod azzal a tetves játékkal mert geciidegesleszeltőle
amugy fingom sincs, hogy mi a baja csak unatkozok, de Skyro fejében ott a megoldás tutira
estét!
mi a helyzet felétek? erre nemsok, se hó se semmi.... ha már ország egyik felébe hó van ide jöhetne legalább tavasz szpáj is lassan besárgul, támadnak az orindzsok! KTM POWA
Ma és tegnap mentem vele össz kb 3órát és csak ha megdöntöm akkor éri el a szintet.
itten vannak Game Fixes baszások....azokat töcsed lefele és ird felül velük az eredeti játék inditó exe-t, probálgassad kifele, hátha vmeikel jó lesz, ha nem akkor fingom sincs....
remélem érted amit irkálok, mert nem tudom normálisabban megfogalmzni asszem
énis csak tippelni tudok ilyen magas színvonalú dolgokat...
olaj nem vizes?
amugy fingom sincs, hogy mi a baja csak unatkozok, de Skyro fejében ott a megoldás tutira
mi a helyzet felétek? erre nemsok, se hó se semmi.... ha már ország egyik felébe hó van ide jöhetne legalább tavasz