Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyikre?
jo, akkor válaszolj a kérdésemre
kösz szépen siki de idöközben segitségre leltem
Utánatöltöttek csak,szintig feltöltötték utána járatták és ott nem tünt el a víz.
Ma és tegnap mentem vele össz kb 3órát és csak ha megdöntöm akkor éri el a szintet.
Szpáj!
itten vannak Game Fixes baszások....azokat töcsed lefele és ird felül velük az eredeti játék inditó exe-t, probálgassad kifele, hátha vmeikel jó lesz, ha nem akkor fingom sincs....
remélem érted amit irkálok, mert nem tudom normálisabban megfogalmzni asszem
Ved le a hütösapkát és nézd meg mikor gázt húzol neki hogy akkor mi történik nyomja a vizet kifele vagy marad a szint
értem
vhova el kellett menjen ha aztmondod előtte teli volt... menet közben elszórhattad volna?
énis csak tippelni tudok ilyen magas színvonalú dolgokat...
Cserélték a fagyállót? vagy csak utána töltöttek? Szerintem nyomd fel szintig aztán használd a motor majd pár óra múlva sasold meg. Nem lesz ott gond
csak tippelni....se....
olaj nem vizes?
okéjj, akkor csak ábrándozok és kivetítettem személyedre az álmaimat!
Valaki esetleg tud segíteni vagy tanácsotadni?
Szpáj, szabad tudni, hogy anyagilag hogy is van ez a narancssárgulásos téma?
te is agressziv vagy ettől a kurva számitogéptől, nem szabad játszanod azzal a tetves játékkal mert geciidegesleszeltőle
amugy fingom sincs, hogy mi a baja csak unatkozok, de Skyro fejében ott a megoldás tutira
elne kiabálj lyuk jozsikám .
estét!
mi a helyzet felétek? erre nemsok, se hó se semmi.... ha már ország egyik felébe hó van ide jöhetne legalább tavasz szpáj is lassan besárgul, támadnak az orindzsok! KTM POWA
ne mondjad,tartsd magadba és csömölj meg tölle aztán meg a g#ecit büfögd fel ujkrumplival
nem mondom, mert agressziv vagy a számitogéptől
Én nem...csak monnyad má
türelmetlen vagy?
Baszki monnyad má...
mondjam?
nemennnyééévisssza
akkor nem mondom el, hogy hogy lehet megcsinálni
vissszamennnyé