mikor megyek ki terepre kell menni egy kicsit szfalton, és pont útban van egy buszmegálló és ott álltak csajok
ott próbáltam vagányan supermotosan fordulni crossgumival és faszán beégtem ( természetesen pont egy kocsi elé estem)
de legalább biztosra mentem hogy észrevegyenek a csajok , miután felálltam integettem is nekik
én is voltam kint szombaton motorozni, kurva jó volt 2hónap után kimenni
csak az a fránya kuplungkar ne törne olyan hamar, pedig még kézvédőm is van
remélem mostmár nem tér vissza a -6, én olyan 10 fokkal kiegyeznék
Ne is mondd...
Vasárnapra volt pályázás tervezve, erre ónoseső esett, ami nem is olyan nagy baj, de havernak meg vizsgára kellett tanulni, én meg most lábaltam ki a betegségből, és átadtam páromnak, őt ápoltam...
Most meg süt a nap, olvad minden. Valami marhára nem okés...
Ja és légszűrőspray-t nem javaslom, egyrészt mert jóval szarabbul fed, másrészt meg mert sokkal drágább mint a sima olaj.
Amúgy minden stimmelt a leírásodban!
Lehet kapni spéci légszűrőmosó folyadékot is, sztem hosszú távon olcsóbban jössz ki vele mint a benzinnel, mert a mosóból 0,5-1 dl elég egy pucoláshoz és ha nem volt nagyon beleépülve a dzsuva akkor egy lépcsőben tökéletesen tisztít...ja és még környezetbarát is!
ha még nem pucoltad akkor alaposan
de ha ki van szőrösödev akkor csere
Én így szoktam pucolni: ha nagyon retkes akkor először benzinben kimosom, majd utána mosószeres forróvizben is átmosom végül hagyom vízben ázni hogy a homok ázzon ki majd többször átöblítem
megszárad befújom légszűrősprayvel és go
nézd meg a belsejét hogy átmegy-e rajta a kosz meg a légcsatornát is hogy koszos e
azt töröld ki meg az egész légszűrőházat gázolajos ronggyal tisztára de vigyázz hogy ne huljon a csatornába a retek
Amugy elvileg ha terepen motorozol ezt majdnem minden motorozás után meg kell csinálni
ha gyakrabban mosod akkor a benzines mosást hagyd ki mert hamarabb szétmegy tőle a légszűrő
ott próbáltam vagányan supermotosan fordulni crossgumival és faszán beégtem ( természetesen pont egy kocsi elé estem)
de legalább biztosra mentem hogy észrevegyenek a csajok , miután felálltam integettem is nekik