Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóó de stewart elesett az első kanyarban...
Szasztok!
további szép napot Nektek !
Üdv!

Amcsiba Reed nyert tegnap Stewart és Ferry előtt
Szia!
Hellósztok
fogalmazhatunk így is
áhhhááá....szóval csütörtököt mondott
felhívott h még németben van, nem tudtak elindulnia geciszar idő miatt, de asszem csütrötököt mondott h jön, mert ugye haza kell mennie vhogy és hazafele bejön a moccért, pénz nála van, teherautóval van szal úgy készült h viszi....

de azé megmondtam neki h remélem nem szórakozik mert már ezt mondja 2 hete amióta jelentkezett újra....

de mondta h nem kamál mert különben nem telefonálgatna, mondta h sajnálja, de kell neki a motor. és mindenképp elviszi
motorért jött a román csávó?
naja
viszont az a forgalom nem = versenypálya ez fontos szempont...
már volt mégsem haltam bele We ride together, we die together

hát ha vki beolt és otthagyom a fogam akkor így jártam
aztán eccer majd valaki ugy beolt téged,hogy ott halsz meg....
ja!
Értem. Az a helyzet, hogy annyira unok autót vezetni, hogy sokkal szívesebben járok motorral dolgozni, vagy akárhová. Bocs, kicsit el vagyok fáradva, nem egyértelmű, ahogy fogalmazok
nem tom én szeretek utcán motorozni.. volt olyan nyár h 2,5 hónap alatt 25000 km....

imádom oltani az autósokat
a végét nem értem
mmm...na várj, mondtam, hogy ha érdekel a részletesebb magyarázat, írj egy mailt, és válaszmailben megírom.
Ezt most nem értem pontosan
nem írtál, oké. Vettem.
Különben a krosszozás amennyire új mániám, annyira tartós is lesz, de ettől még közúton is randalírozok majd. Van, aki teljesen kivonul inkább a pályára, én ennél jobban unom az autót
Én beletettem a mociba május közepétől októberig 10ezret a közutakon, hát tényleg nem egy életbiztosítás... (megnézem a postám)

Nem kell ahhoz vagánykodni, hogy észrevegyenek a csajok!
Bőven elég, ha mocival vagy!