http://www.sportmotor.hu/motor... szóval egy ilyen keresztet nyomtam a zsernyákokkal csak egy kicsit kisebb sebeséggel..... a bukó alatt egy kicsit kiült a mosoly az arcomra
Itt is sózzák má a nyomorultak....azé hagytam abba....77 kilométeren megetettem a kicsikivel 10 lityi benzint hát igen az összkerékben állandóan tulforgó kerekek nincsenek jó hatáassal a fogysztásra
Meggyüttem a vadozásból...Rendőrökkel megin tanálkoztam de most nem volt üldözés csak szpájéktól kérdezték hogy ki vagyok ők meg mondták hogy csak cigit kértem nem tuggyák legalábbis nekem esszonták( Aztán lehte leadtak nevet címet ) Szóval beszélgetünk a főtéren megjelenik az asztma röffentem a gépet elköszönk Szpáj kollegától a rendőrök orra előtt nyomok egy 360as karikát összkerékbe aztán jönnek utánam de nem üldöztek csk komotosan én meg visszamentem szpájékhoz megkerülve a főteret csont keresztbe a szemük láttára Ezután mégegyszer elköszöntem és komotosan csontkeresztbe ellballagtam majd szpáj értesitett Msn-en amikor megjöttem azaz most hogy a rendőrök feje olyan volt mint a főtt rák vagy mint a buzik makkja azaz jajveres
szevasztok...volt egy kis tanya fájting a fötéren esett egy kis hav aztán a környék ifju rally pilotái kezelésbe vették volt erre gerre kollega is,és hát kénytelen voltam töle el kérni a quadot és ami onnantol kezdve történt velem,übergecikurvakibaszottállatkurvajovolt!
nagyon ütös az a medve télen,habár én 4 x 4 nélkül kentem 1karikát,de igy sem volt uccso
na csak legyen felesleges másfélmillám az a köcsög még biztos most is nyomja
nagyon ütös az a medve télen,habár én 4 x 4 nélkül kentem 1karikát,de igy sem volt uccso
na csak legyen felesleges másfélmillám
jó8
nahde kicsinálta ezt a mesteri gigantikus fotót?