Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk is van barackos.. és párlatot is készitünk ( nagyrészt csak azt ) Gönci Barack Pálinka jeah
Én nem alszok fitt vagyok és itt vagyok:)
szewasztok! nem írtok? alszotok?
g&g ponyva készitő kft
A többi tömény pia mellette csak szükségmegoldás És terméészetesen a Tarpai és panyolai szilva hamár a környáken tartunk!
Lacicrm! Add át üdvözletem a Gönci barackültetvényeknek! Dö beszt 50percent drink! ! !
:) Vannak még fejlesztésre váró részek e téren!
Sziasztok most vettem egy Yamaha DT 125 R (4LB) szerintem 1996-os, motort megvan ragadva a blokk és a hátsó lengővilla nem volt belerakva csak külön adták ide, szóval sehogy nem tudom belelegózni a gépbe akár hogy forgatom. Akinek van ilyen tipusú mocija megnézné nekem hogy hogyan van összerakva. Nagyon örülnék egy képnek is. Van egy olyan gyanum hogy nem ez az ő lengővillája.
vagy lemérné a központi teló felfogatásának a méretét azt is kicsinek találom. Esetleg van valamelyikőtöknek ebbe való alkatrésze bontásból? Előre is köszi. Képeket is raktam fel, de nem sok minden látszik.
sziasztok.
egy haveromnak kellene bolt cim,ahol tudna venni 4x vagy 5x-es méretű cross mezt,nadrágot,ill egyéb nagy méretű ruhákat.
190cm/128kg /jószág/ :):)
köszönöm az aranyat mindenkinek
Nem igaz geci hogy erre mifelénk semmi nincsen
Na ez a topik is haldoklik látom mindenki a gas gas -ba írogat
Szeva Szaraz,az alvázszámba van benne az évjárat általában,bár a dr-nél nem tudom pedig volt nekem is egy 350-es!
felniben bennevan
szívesen
köszi skYro!
http://pieces-suzuki.com/suzuk...
itt van az a táblázat azt kell még megtudni hogy S-X-K vagy milyen az alkategórája
motorszám alapján hogyan?
van valami táblázat rá?
villa nyakon kellene lennie egy lapnak
vagy motorszám alapján
Hellósztok !
lenne egy kérdésem elég sűrgős lenne az h ez a mocc ami a képen van mennyi idős lehet évjáratra lennék kiváncsi vagy h hova van beleütve az évjárat?
SUZUKI DR 650
na mi van itten?
köszeee...ezt a számot amugy is szeressem i love rnb
Elissának