Sziasztok most vettem egy Yamaha DT 125 R (4LB) szerintem 1996-os, motort megvan ragadva a blokk és a hátsó lengővilla nem volt belerakva csak külön adták ide, szóval sehogy nem tudom belelegózni a gépbe akár hogy forgatom. Akinek van ilyen tipusú mocija megnézné nekem hogy hogyan van összerakva. Nagyon örülnék egy képnek is. Van egy olyan gyanum hogy nem ez az ő lengővillája.
vagy lemérné a központi teló felfogatásának a méretét azt is kicsinek találom. Esetleg van valamelyikőtöknek ebbe való alkatrésze bontásból? Előre is köszi. Képeket is raktam fel, de nem sok minden látszik.
sziasztok.
egy haveromnak kellene bolt cim,ahol tudna venni 4x vagy 5x-es méretű cross mezt,nadrágot,ill egyéb nagy méretű ruhákat.
190cm/128kg /jószág/ :):)
Hellósztok !
lenne egy kérdésem elég sűrgős lenne az h ez a mocc ami a képen van mennyi idős lehet évjáratra lennék kiváncsi vagy h hova van beleütve az évjárat?
SUZUKI DR 650
vagy lemérné a központi teló felfogatásának a méretét azt is kicsinek találom. Esetleg van valamelyikőtöknek ebbe való alkatrésze bontásból? Előre is köszi. Képeket is raktam fel, de nem sok minden látszik.
egy haveromnak kellene bolt cim,ahol tudna venni 4x vagy 5x-es méretű cross mezt,nadrágot,ill egyéb nagy méretű ruhákat.
190cm/128kg /jószág/ :):)
itt van az a táblázat azt kell még megtudni hogy S-X-K vagy milyen az alkategórája
van valami táblázat rá?
vagy motorszám alapján
lenne egy kérdésem elég sűrgős lenne az h ez a mocc ami a képen van mennyi idős lehet évjáratra lennék kiváncsi vagy h hova van beleütve az évjárat?
SUZUKI DR 650