Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tanulgattam sokáig szorgalmasan motorozni és eljutottam lehet véletlenül egy olyan szintre , hogy nem egyszerű körbemotorozni

ezért inkább elmennek mellettem .......még erre kell edzenem
én azt várom
félünk hogy valamelyik környezet védő homokos olvassa az oldalt és ránk küldik magunkat
mit tettél?
miért nem?
mivel kapcsolatban mi van ? szia!.........mostmár biztos nem visznek körbemotorozni minket
na mi van?
szewa
hmm...ha csak azért veszed a kipuffot hogy a hang jó legyen..akkor tök mind1 hogy milyet teszel fel rá...
csak figyejj hogy a karburátort állitsd hozzá a kipuffhoz...különben jól elbaszod,és nem fog menni rendesen...
kikő itet hézagónyi
Hi!
kipufogó komplett rendszert szeretnék venni,de még gondolkozok!
lenne egy Pro Circuit kipufogó!
4 féle van 2 üteműre!
R-304
alap 304
296 Spark Arrestor
alap Spark Arrestor
szerintetek melyik a jobb mármint melyiknek van durvább hangjuk?
Mély, mákdaráló féle hangokat szeretem...
senki nem értékeli ma már a humort... én majd beszartam a röhögéstől először....
Értelmi szinted megvan! Vagy ezzel akarsz vmit közölni?
ünneprontó
már szóltam a srácoknak
segitsetek!
halika mindenkinek! nemrég lett összerakva a mocim és ma kezdte hogy ha megrugom akkor vmikor elugrik de nincs lefogazva az tuti mert láttam hogy nincs! és ha kifele feszitem a berugokar tengelyt akkor meg fasz minden! jó ahogy volt! az nem lehet hogy ami alatta van alátát a dekninél az szállt el azt nem fesziti rendesen? vagy szerintetek? segitsetek ha tudtok léci! köszke mindenkinek igy elöre is!
feladatkezelő: kontorlalt delete oszt feladat befejezése
De mennyire szar ki se lehet lépni Hetero vagyok és homofób és pont én láttam meg ááááááááááááááááááááá
jófej vagy
Nehogy rákkattintsatok!Engem megszivatott ez a kis buzi!
Áldás Békesség!
Szióka!