na mi a hányás?hol vagytok néztétek a hiradot? az a kis cigánypurgyé volt benne aki abban a vidiben szerepel ami az izé.hun van rajta(multkor valkai belinkelte) megkéselt a kis geci valami 15srácot, a videobol is adtak egy részletet na én elkapnám azt a kis szarjankot
Ajánlani szeretnék nektek egy pasztát, ha valaki polírozni szeretne valamit. Mi a munkahelyemen az üvegről, és a tükörről ezzel tüntetjük el a karcokat. Gondoltam kipróbálom itthon is, szinte mindenre használható, a telcsimből egy újat varázsolt. Elég durva ez a cumo.. A fém felületekkel pedig egyenesen csodát művel.
azzal haveromnál szórakoztunk..... mondom neki h ne lődd le bazze mert azt mondja....
de ő megmutatja, aztán azon versenyutünk h ki tud több dögöt lelőni.. máolyan szintre jutottunk h csak 11 kutya hiányzott... de az minig kinyírta a barátod
a kutyák széksz ráadásul csernobilban lelövöd amelyik eszi az embert akkor annyi jön hogy nem tucc semmit se csinálni ...míg rájöttem hogy ki kell kerülni....néha a szöveget is figyelni kell
kurva kutyákat szeretem még.... 5 ből 2x sikerül kitörni a nyakukat.... vhogy mindig a a c re fekszik rá az ujjam oszt nézek h mi a fasz ménem kalimpászik h kitörje
Ajánlani szeretnék nektek egy pasztát, ha valaki polírozni szeretne valamit. Mi a munkahelyemen az üvegről, és a tükörről ezzel tüntetjük el a karcokat. Gondoltam kipróbálom itthon is, szinte mindenre használható, a telcsimből egy újat varázsolt. Elég durva ez a cumo.. A fém felületekkel pedig egyenesen csodát művel.
http://www.veghtomi.hu/galeria...
Nem tudja valaki hol találom meg azt a videót amin egy Kawasakival (gyorsasági) egy srác valami homokbánya szerüben "állatkodott" :) ?
majd adok egy linket ahonna letöltheted
de ő megmutatja, aztán azon versenyutünk h ki tud több dögöt lelőni.. máolyan szintre jutottunk h csak 11 kutya hiányzott... de az minig kinyírta a barátod
az előző amikor újítottam 150 rongy volt... most meg mehetett a kukába...
faszom se vesz még1x ilyen drága karit hogy aztán 1 év múlva dobhassam ki