Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi a hányás?hol vagytok néztétek a hiradot? az a kis cigánypurgyé volt benne aki abban a vidiben szerepel ami az izé.hun van rajta(multkor valkai belinkelte) megkéselt a kis geci valami 15srácot, a videobol is adtak egy részletet na én elkapnám azt a kis szarjankot
Hangszerboltban, 1200ft
hol lehet kapni?és menynibe fájl?
Sziasztok

Ajánlani szeretnék nektek egy pasztát, ha valaki polírozni szeretne valamit. Mi a munkahelyemen az üvegről, és a tükörről ezzel tüntetjük el a karcokat. Gondoltam kipróbálom itthon is, szinte mindenre használható, a telcsimből egy újat varázsolt. Elég durva ez a cumo.. A fém felületekkel pedig egyenesen csodát művel.
beszarás
hello, végh tomi volt az a gánton:D
http://www.veghtomi.hu/galeria...
hát azt nemtudom hogy melyek a januári részek mert végig van jah és feliratos
Hali!
Nem tudja valaki hol találom meg azt a videót amin egy Kawasakival (gyorsasági) egy srác valami homokbánya szerüben "állatkodott" :) ?
még nincsenek. november végén jött ki az utolsó rész, a 8 as, most fog jönni valamikor a 9 es. szvsz
..ha valaki ki tudja írni a szőkést szoljon legyen szives!...kösz előre
jóreggelt
Skyro,le tudod tölteni a Szökés januári részeit?
Az nagyon komoly!
Na mizujs skacok?
demost meek aludni.... holnap randim van az okmányirodába
összesen 375 mega.. sztem feltolom ftp re
majd adok egy linket ahonna letöltheted
vagyis úgy értem ingyé mi?
nekem kell mennyi?
jah tééleg akartam mondani.. megvan magyarország teljes katonai térképe, bedigitlaizálva.. kell vkinek?
de az a tisztáson kúszós rész se gyenge... amikor majdnem rajtad sétálnak át... te meg ott szobrozol a földön telecsinált gatyáva
azzal haveromnál szórakoztunk..... mondom neki h ne lődd le bazze mert azt mondja....

de ő megmutatja, aztán azon versenyutünk h ki tud több dögöt lelőni.. máolyan szintre jutottunk h csak 11 kutya hiányzott... de az minig kinyírta a barátod
én vettem egy ati radeon hd2600Xt t.. high garfikán faszán viszi.... 27 k volt

az előző amikor újítottam 150 rongy volt... most meg mehetett a kukába...

faszom se vesz még1x ilyen drága karit hogy aztán 1 év múlva dobhassam ki
a kutyák széksz ráadásul csernobilban lelövöd amelyik eszi az embert akkor annyi jön hogy nem tucc semmit se csinálni ...míg rájöttem hogy ki kell kerülni....néha a szöveget is figyelni kell
kurva kutyákat szeretem még.... 5 ből 2x sikerül kitörni a nyakukat.... vhogy mindig a a c re fekszik rá az ujjam oszt nézek h mi a fasz ménem kalimpászik h kitörje