Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés, ha tudtok majd vmit írjátok be ide!
Szia!
Valamelyik nap beszéltem Édesapáddal! Érdeklődtem a KLX után…
Hát endurora csak egy ilyen karcsú önindítóval rendelkező gépet nagyon nagy felelőtlenség venni
Hár mennék én de KOKO ahogy mostanában hozzááll hallod....Tavaly ősszel talán össz vissz 3szor voltam vele motorozni viszont amennyit telefonáltam hogy jön e abból egy fél Drz kijönne Szóval megkérdezem mert nekem Debrecenig egyedül unalmas de ha jön benne vagyok...
endurózni endurót vegyél mindenképpen arra van az exc sorozata a ktm-nek amik szintén kemények és mivel endurók így ott a keménységüket is jobban ki lehet használni építésükből fakadóan... és nem is fárasztóak annyira
amúgy jó motorok főleg az ilyen újak .....
Alapjába véve, neked mi a gondod az Apriliával?
3.00 -21es az első gumim
hát sztem nemnagyon messze, ott környéken sztem enduro kör meg ilyenek ugygondolom.
de majd kiderül, ha van kedvetek gyertek tiis kokoval!
Ma voltam kint a pályán föfővel,cseréltünk mocit én mentem egy kicsikét a CRF450R-el ő meg az RXV550-el.
Nekem nagyon tetszik a CRF jó hosszú sebességek vannak benne,a súlya az szinte semmi.
Kezesebb motor,motorozhatobb az enyémnél.
Szevasztok. Véleményeket szeretnék kérnék töletek:: Most egy 25-ös RX em van jelenleg...egy fél év mulva le szeretném váltani egy KTM 450 Sx -f re... szerintetek ez nagy ugrás a két gép közt ? + pályán csak ritkán járok, endurozásra használnám.....arra meg lehet nagyon kemény lenne már nem? és nem tudnám kihasználni...... elöre is kösz
na szóval épp a zoknidat húztam le a gyönyörű testedről és akkor a szerver ledobott pedig már éreztem valami bizsergést a......
mindenhol ez van gec .. csak punyy... és punyy...
mi ez a nagy punny?alig írtok mostanság...
Oszt merre mennétek?
cak egy kicit
nemtom pontosan mert én csak egy csávót ismerek aki hívott xr600asa van, de aztmondta még hív pár embert... ennyit tudok
jaja
Kik lesznek ott?
remélem már nemkell sokat várni hogy együtt menjünk egy kört vhol
ne is mond bazze ne is mond
estét!
mihelyzet van? látom mindenki tervezi a hétvégi motorozást..
ugynézki nekem is lesz programom, szombat 11 órakor debrecen sámsoni úti pályánál van a találka, de sajnos a többség nagyon messze van de azért remélem összegyűlik kis csapat és veretünk egy jót
sanya amúgy nem szeretsz endurozgatni kicsit se ...
sanko72
Mosni kell nem vakarni...