Csá!
Na végre úgy néz ki tegnap sikerült zöldágra vergödni a szomszéd földgazdával,remélhetőleg vége van már a huzavonának.
Megjöttek az akatrészek is a mocihoz azt is összeraktam tegnap,de beigazolódott a félelmem nekem túl erős ez a gép pályázni.
Endurózni jó vele de ezt megülni ilyen kapatókon alig lehet annyira küzdeni kell vele hogy 1kör után leszakad a karom.
Megpróbálom hozzászoktatni magamat ha nem fog menni hát lecserélem valami kissebb gépre.
Amit Grillmayer írt róla teljesen igaz:nem túl kezes jószág,és nem kezdőknek és szívbetegeknek való!
Hát én azért eléggé kezdő vagyok ilyen téren ilyen mocihoz és ezt tegnap a mocin be is láttat.
Kicsikét szomorkás a hangulatom máma!
reggelt!
zoozee jólhangzik az ötlet csak olyan megoldást lenne jó kitalálni ami a szegény alföldi gyerekeknkek is jólenne... de még van idő addig biztos lesznek ötletek
ez volt az idei első hozzászólás a topikban ....nem is tudom ki volt az első
zoozee
[89414] január 1. 00:01
B.U.É.K.!
na a szám miatt tettem be , hogy hogy alakul a 100.000 -dik hsz.
már csak 8000 hibádzik hozzá és 17 nap alatt írtunk cirka 2500-at
tehát nagyjából írunk 3000-3500 hsz-t havonta
akkor kettő és fél hónap kell
azaz a 100.000 március vége április elején várható ha így megy minden tovább
de azt figyelembe kell venni , hogy most csúcsforgalmakat bonyolítunk a topikba mert nincs annyi motorozás ....és ahogy lassan jön a jobb idő úgy gondolom csökkenhet az aktivitás
Na akkor új célkitűzés (hsz.gyártó robot nélkül ) 2008. Április -ban robbantani a százezret és topikbulit szervezni és ott berúgni mint az állat !
benne vannak maguk?
véleményeket, észrevételeket,javaslatokat és disznó képeket, italrendeléseket ide kérem a topikba !
Jászberényben sokkal gyorsabban ment, pedig ott is volt hűtőcsere, miegymás...
Pedig nincs sokkal közelebb a Proxima Centaurihoz.....FASZT! Suzukit a K-PAXról hozzák, most látom az adatlapodon
nyomatékosan kérek mindenkit , hogy innentől kezdve a gasgas topikba bonyolítsuk a beszélgetéseinket mert nem is annyira fontos idén elérni a 100-at
Vigyázz, ha így folytatod utoléred Zozzét
Na végre úgy néz ki tegnap sikerült zöldágra vergödni a szomszéd földgazdával,remélhetőleg vége van már a huzavonának.
Megjöttek az akatrészek is a mocihoz azt is összeraktam tegnap,de beigazolódott a félelmem nekem túl erős ez a gép pályázni.
Endurózni jó vele de ezt megülni ilyen kapatókon alig lehet annyira küzdeni kell vele hogy 1kör után leszakad a karom.
Megpróbálom hozzászoktatni magamat ha nem fog menni hát lecserélem valami kissebb gépre.
Amit Grillmayer írt róla teljesen igaz:nem túl kezes jószág,és nem kezdőknek és szívbetegeknek való!
Hát én azért eléggé kezdő vagyok ilyen téren ilyen mocihoz és ezt tegnap a mocin be is láttat.
Kicsikét szomorkás a hangulatom máma!
vállamtól behorpadt az A oszlop
Csak egy kocka van aki Szilveszter napján gépnél van
Vélemény:
Szerintem jól hangzik de rám csak akkor lehet számítani ha a környéken lesz
A mennyiségeket sörből redukáljuk hórdós kiszerelésre,hogy ne kelljen bajlódni a sok göngyöleggel
Akkor át kell írni a nevedet,atis40re
zoozee jólhangzik az ötlet csak olyan megoldást lenne jó kitalálni ami a szegény alföldi gyerekeknkek is jólenne... de még van idő addig biztos lesznek ötletek
zoozee
[89414] január 1. 00:01
B.U.É.K.!
na a szám miatt tettem be , hogy hogy alakul a 100.000 -dik hsz.
már csak 8000 hibádzik hozzá és 17 nap alatt írtunk cirka 2500-at
tehát nagyjából írunk 3000-3500 hsz-t havonta
akkor kettő és fél hónap kell
azaz a 100.000 március vége április elején várható ha így megy minden tovább
de azt figyelembe kell venni , hogy most csúcsforgalmakat bonyolítunk a topikba mert nincs annyi motorozás ....és ahogy lassan jön a jobb idő úgy gondolom csökkenhet az aktivitás
Na akkor új célkitűzés (hsz.gyártó robot nélkül ) 2008. Április -ban robbantani a százezret és topikbulit szervezni és ott berúgni mint az állat !
benne vannak maguk?
véleményeket, észrevételeket,javaslatokat és disznó képeket, italrendeléseket ide kérem a topikba !